ÉRTÉKELÉS - Erin Watt: Megtört herceg (Royal család 2.)

Fülszöveg:
Kikötői ökölharctól az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.
Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorbaállnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.
Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.
Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.
Talán igaza van.



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Eredeti cím: Broken Prince
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Őszintén örülök, hogy nem kellett olyan sokat várni a második részre, mert mindig is utáltam a függővégeket. Főleg, hogy előfordul, hogy valamit nem is adnak már ki magyarul.
„Hölgyeim és uraim, a Royal família szétesett.”
A második rész kicsivel előbb folytatódik, mint ahol a Papírhercegnő abbamaradt, hisz az utolsó pár oldalt láthatjuk Reed szemszögéből. Igen ebben teljesen eltér az első résztől, míg az csak Ella szemszögéből volt, így itt Reed is becsatlakozik. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy ez zavaros lesz, akkor mindenkit megnyugtatok, hogy sokkal több mindent láthatunk, tapasztalhatunk. Iszonyú sok mindent megtudunk a múltjukról, hogy viselték édesanyjuk halálát és, hogy mennyire fontos egymásnak Reed és Easton, meg persze, hogy mennyi titok van Reed és Gideon között. Apropó Gideon… nála megtudhatjuk, hogy miért lett vége hirtelen a nagy szerelemnek.  Gondolom, azzal nem mondok senkinek újat, hogy Ella visszatér a Royal villába és nemcsak ő. :D





Viszont azt senki ne higgye, hogy csak úgy Reed lábai előtt fog heverni miután megtudja az igazságot. Szerintem nekik kellett ez a vita. Az első rész óta elég nagy lépést tettek előre, mind emberileg, mind kapcsolatilag. Igazából ebbe a részben egy jellem fejlődést láthatunk, szerintem minden fontos szereplő szemszögéből. Botrányoktól és izgalmaktól és a Royal srácok miatt itt is lesznek forró pillanatok. ;) Callumból is többet kaphatunk és kiderül, hogy nem is lehet annyira az orra előtt vezetni. Sok mindent tud még akkor is, ha nem mondja ki. Az elsők számára a fiai és Ella és megtenne értük bármit. Annyira nem is különbözik Reed Callumtól.
" – Mondom, mi van – ütögetem meg a mellkasomat. – Te üthetsz először. Oda, ahová csak szeretnél. Aztán úgy meggyepállak, hogy még az anyád sem fog rád ismerni."
Valnak is lesznek fontos pillanatai és tényleg legjobb barátság alakul ki közte és Ella között. Amire szüksége is lesz, mivel továbbra se lesz kedvenc az Astor gimibe. :)
A másik kedvenc szereplőm, aki az előző részben alig-alig kapott szerepet az Wade volt. Tényleg közel áll Reedhez és nemcsak a focipályán. Felnéz rájuk és néha kell ő, hogy észhez térítse Reedet. Viszont maga a karakter is vicces, legalábbis voltak pillanatok mikor nagyon jókat mosolyogtam rajta.
„– Tud dolgokat – erősítem meg, bár fogalmam sincs, miről beszélek.
– Tudsz dolgokat … – hebegi Wade.
– Tudok – bólint Val.”
Nagyon imádtam, ahogy Reed küzd Elláért és külön tetszett, ahogy Ella nem adta be a derekát, mert tudta jól, hogy az anyukája is mindig megbocsátott és mindent elhitt " Ő csak a húga, akinek a kezét fogta". De ahogy egyre jobban megosztoztak Reeddel a titkokon, úgy enyhült meg ő is. A nagy kérdés pedig az, hogy vajon összejönnek vagy nem? Mindent azért nem lövök le. ;)


Ugye már említettem, hogy nemcsak Ella tér vissza a Royal házba, hanem Brooke is. Ennek kevésbé örültem, bármennyire kiakasztó kis pénzhajhász mindig kell valaki a bonyodalomhoz. Daniel is több szerepet kap és az apja is, főleg a végén. Dinahnak is van elég szép múltja és gondolom azzal se lepek meg senkit, hogy nem akarja, hogy Ella részesüljön Steve vagyonából. A vége pedig egy óriási függővég. A különbség, hogy nem egy lesz benne, hanem kettő és, hogy mikor tudjuk meg a történet alakulását? Az csak a jövő zenéje, mivel még nincs hír arról, hogy mikor jön ki a harmadik rész.
Köszönöm, hogy itt jártatok, Pati :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.