ÉRTÉKELÉS - Cindi Madsen - Hamupipőke, menj a búsba

Fülszöveg
Gondoltál már rá, melyik Disney-hercegnek felelnek meg a volt pasijaid? Ki lenne Hamupipőke párja, aki örömmel táncolt a lánnyal? Persze a kulimunkára már az egyik alkalmazottját küldte, hogy keresse meg a cipő tulajdonosát. Kire osztanád a meg nem értett művészlelket a Szépség és a szörnyetegből? És ki játszaná a munkamániás Robin Hoodot?
Darby Quinn olyan lány, aki régóta nem hisz a tündérmesékben. Kudarcos kapcsolatai után úgy dönt, le kell vonnia a megfelelő következtetéseket:
Tilos randizni olyannal, aki teljesen rá van szervülve az autójára.
Ha valaki túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, az így is van.
Képtelenség megváltoztatni a férfiakat.
Van néhány nem lehetetlen eset. De ők nem számítanak, mert a Sors annyira mocskos dög.
Ám egy napon Darby megismerkedik az észbontóan szexi Jake-kel. Elsőre a férfi tényleg kedvesnek, megbízhatónak és teljesen normálisnak látszik. Vajon már róla is rajzolják az új hercegfigurát a Disney-stúdióban? Vagy ő lesz Darby életében az üdítő kivétel, aki erősíti a szabályt?
Ha tudni szeretnéd, hogyan NE csókolj meg több békát, neked való ez a USA Today bestseller. Hangosan röhögős, pimaszul őszinte és fergetegesen szórakoztató női regény.


Kiadó: Lettero Kiadó
Oldalak száma: 400
ISBN: 9786155733185
Kiadás éve: 2017
Fordító: Frei-Kovács Judit
Nekem elsőnek a címe tetszett meg. Mit mondhatnék? Hiába vagyok felnőtt még mindig imádom a meséket. :D Szóval szerintem nagyon találó a címe, főleg, ha így végig gondolom, hogy miről szólt a történet.
"Ha az ember felnőttként megnézi a Hamupipőkét, rájön,
hogy van bizonyos hasonlóság a daliás herceg és azok között
a srácok között, akikkel randizgatott. Cuki, karizmatikus és
kicsit lusta. Végül is mit tett a herceg valójában a
Hamupipőkében? Táncolt egyet a csajjal, mert csinos volt,
aztán összeszedte az egyik cipőjét.
És azután? Talán utánament? Dehogy. Elküldte szépen az
egyik emberét. Gondolhatnánk, hogy ha valóban annyira
szerelmes a lányba, ahogy állítja, maga ered a nyomába.
Ehelyett valószínűleg inkább úgy volt vele: „Nos, mivel a
lába elég kicsi, talán jó lesz nekem.” És ezt adták el nekünk!
Ezt nyomták le a torkunkon mint minden idők egyik
legromantikusabb történetét! "
A főszereplő Darby Quinn, aki 28 éves és belsőépítész, rövidebben lakberendező. Egyedülálló és már torkig van a pasikkal. Eldönti, hogy innentől kezdve nem randizik többet. 
"Amikor számba vettem a párkapcsolataimat, rájöttem, hogy a szerelmi életem sokkal jobban hasonlít a Con Air – A fegyencjárat című filmre, mint a Hamupipőkére – nagyon nyögvenyelős, és tele van rosszfiúkkal."
Csak hát a sors kicsit máshogy szeretné ezt eldönteni. Így a kedvenc kávézójában a Blue-ba miközben legjobb barátnőjével vacsorázik, beleütközik egy férfiba Jake-be. Jake elmondja, hogy ő itt a tulajdonos, de hát Darby nem hisz neki, mivel úgy gondolja itt mindenkit ismer és Jake is csak egy hazug, így már is utálja vagyis csak próbálja. De Jake nem egy egyszerű pasi,  írtó dögös és ezt Darby is észreveszi. Közbe egy újabb véletlen és még egy lakásba is laknak. Ez már 2 pont Darby listáján, ami okot ad arra, hogy ne randizzon vele. A történet előre haladtával végig mutatják Darby kapcsolatait és mindegyiket egy mesebeli herceghez hasonlítja. Ebben szedi össze pontról pontra, hogy milyen pasik elől meneküljön. Darbynak van egy legjobb barátnője Stephanie, aki viszont épp az esküvői lázba van és Darby lesz a koszorúslánya. Milyen meglepő? :D Darbyt Jake ostorozza, mindent megtesz, hogy a lány adjon neki egy esélyt.  Szegény el se tudja kerülni, minden ügyfelével megszerettette  a Blue-t, így kolléganőjével  Nadine-nal mindig ide beszélik meg a találkozó helyüket.




Darby főnöke Patricia, aki kicsit pénzmániás és ha olyan projekt van , ami neki nagy pénzt hoz be, akkor sajnos a lelket is kiveri a lányokból. Khm, ez kicsit rosszul érintett végre találtam egy könyvet, amiben benne van a nevem és mégis utálatos szereplő.

Darby karaktere eléggé idegesítő volt néha, nem akart semmit Jake-től mégis múzeumba, focimeccsre ment vele , sőt darby még a szüleinek is bemutatja, mert a két bátyjának van egy olyan probája, amit eddig egyik pasija se tudott teljesíteni és úgy gondolja Drew és Davin segíteni fog abban, hogy végleg elüldözze  Jaket magától. Ezt nem teljesen sikerült elérnie, mivel Jake a próbák nagyrészén átment és mindenki megkedvelte. Még Darby kedvenc lovát is meglovagolta pedig ő mindenkit távol tart magától.








Mire végre Darby beadná a derekát újabb csavarok jönnek és fordulatok. Ezeket viszont már nektek kell elolvasnotok.

Önmagában a mű szerethető, olvastatja magát..nekem konkrétan 6 órámba telt elolvasni. Vannak benne szerethető és elég idegesítő karakterek. Vicces momentumok, amik garantáltan feldobják a rossz napjainkat.

"Olyan sok időt kell várni a hercegre, és amikor végül emberré változik, arra gondolsz, hogy állatként aranyosabb volt. Ki gondolta volna, hogy a végén visszasírjuk a szörnyeteget?"
Mindenkinek van valahol egy hercege és rengeteg békát kell megismernie mire megtalálja a legjobbat, de ez az élet rendje.
Végezetül pedig egy mondattal búcsúznék:
"Hamupipőke, menj a búsba! Enyém az utolsó pont."
Köszönöm, hogy itt jártál, Pati

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.