Értékelés: Tia Williams - Hét nap örökké




 „– Minden akarok lenni – […]. – Az akarok lenni, aki miatt felderülsz. Aki megnevettet, aki gyönyört ad. Aki mellett biztonságban érzed magad. […]

– Én akarok lenni a gondolat, ami álomba ringat. Az emlék, ami felizgat. Ott akarok lenni, ahol minden utat véget ér – […]. – Mindent meg akarok tenni, amit te teszel velem.



Személyes véleményem:

Rettentő nehéz véleményt írnom erről a könyvről, hisz tetszett is meg annyira még sem. Borzasztó vegyes érzelmekkel küzdők. Még csak nem is azért, mert az erotikus részeket általában átlapozom az utóbbi több, mint két évben, egyszerűn azok már nem kötnek le, de valahogy kevésnek érzem. Kellett volna valami plusz cselekmény, de olyan mintha az írónő iszonyú sok dolgot szeretett volna elmondani, viszont egy könyvben bepréselve egy életet.

Egyben az egész:

Eva egyedül neveli 12 éves kislányát Audret. A nőnek rettentő nehéz úgy helytállni, hogy nem tudja, milyen lehet egy igazán jó édesanya, hisz nem volt ebben szerencséje. Eva életét már gyerekkora óta megnehezíti a migrén. Amit én teljesen átérzek, hisz én is migrénes vagyok és néha csak a sarokba zokognék és ki se tenném a lábam a házból, szóval tudom mennyire tudja megkeseríteni a mindennapokat, de ugye folytatnunk kell az életünket, dolgozni mennünk ilyesmi. Eva is megmutatja, hogy a nőknek nincs olyan lehetőség főleg, ha édesanya, hogy elvonul 1-2 teljes napra és pihen. Hisz vannak kötelességeik. Eva író, még 19 évesen megírta első könyvét és azóta ebből egy 14 részes sorozat lett eddig. A könyv egy boszorkány-vámpír szerelmes páros sztorija és nagyon nagy rajongó tábora van. Amibe belevitte a tinikori szerelmének a személyét, Shanet.

Apránként pár információt kaptunk a múltról, de ha engem kérdeztek picit kevés volt. Nem teljesen volt meg, hogy még is hogyan lett közöttük egy évtizedek után is tartó szerelem, hisz kb. csak egy hét volt az is. Itt kapunk arról is kevéske információt, hogy milyen volt Eva anyukája és, hogy milyen volt így az élete.

Shane is író lett és egy könyves eseményen volt alkalmuk újra találkozni, majd újra fellángolt közöttük a szikra. Ami forróbb volt, mint bármelyik sivatag.

Egyben az egész:

Shane és Eva valódi kapcsolatáról elég kevés információt kaptunk. Tudjuk, hogy volt közöttük pár dolog, de nem tudjuk átérezni a mélységét. Viszont kötödést sem tudtuk érzékelni annyira, mert a mostani kapcsolatukat sem bírtam annyira átérezni. Valahogy nekem semmilyen volt. A könyv érdekessége, hogy a szereplőink színesbőrű emberek és belelátunk, hogy nekik milyen megpróbáltatásaik lehetnek a karrierjük során.

 

A recenziós példányt köszönöm az Álomgyár Kiadónak! 😊

Ha megszeretnéd rendelni Katt ide!

Köszönöm, hogy benéztél.

Xoxo, Patti! 😊


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.