Értékelés - Sylvia Day: Túl közel

 


„Szeretlek! A szavak nem változnak, de az érzéseim igen. Minden eltelt perccel egyre jobban szeretlek. Most jobban szeretlek, mint ma reggel vagy tegnap.”




Fülszöveg:

A megözvegyült Kane Black még mindig nem tud elszakadni néhai feleségétől, Lilytől. Kiüresedett a gyászban... mígnem Manhattan utcáin meg nem lát egy nőt a felesége utánozhatatlan szépségével. Kane beköltözteti őt luxuslakásába, a sötét és pazar gazdagságba, ahol a széltől is óvja. A fojtogató légkört áthatja Lily emléke.
Aliyah, Kane anyja nem bízik fia új párjában. "Lily" befolyása a férfira veszedelmes méreteket ölt, márpedig ezen a trónon csak egy királynő ülhet.
Amy, Kane sógornője csalás és árulás áldozata, ezért egyre mélyebbre merül gyilkos haragjába. Túl nagy árat fizetett, de most kiköveteli, ami neki jár.
Három nő, akiket az eltemetett titkok kapcsolnak össze és egy férfi láncol le. Egy férfi, aki fenntartások nélkül elfogadja, hogy rég halott és hőn szeretett felesége visszatért hozzá. Kane boldogabb, mint valaha, és bármit kész megtenni, hogy ez így is maradjon.
Túl sok a kérdés, túl kevés a válasz, és túl nagy a tét.
A New York Times és Sunday Times bestsellerszerző Sylvia Day egy olyan regénnyel tér vissza a magyar olvasóközönséghez, ahol a történetet a váratlan fordulatok határozzák meg. Buja gótikus regény, perzselő érzékiséggel megfűszerezve.

Személyes véleményem:

A cím nagyon tetszett, így egyértelmű volt, hogy szeretném elolvasni ezt a könyvet. Mostanában valahogy rákattantam arra, hogy cím alapján választok könyvet és nem olvasom el a fülszöveget, hogy pontosan miről is szól. Remélem azért sok hibába nem fogok belefutni. Hisz ez is tökéletes választás volt a számomra. 😊

Magáról a könyvről:

A könyvnek több főszereplője is van, de a kulcsfigura mégis Lilly, aki Kane Black felesége

és meghalt, legalábbis mindenki így tudja. Kaneről tudni kell, hogy sikerült a halálából felélesztenie apja cégét, mely roppant sikeres lesz, de ez nem hoz neki elég örömet, hisz a pénz nem minden. Elvesztette a világ legdrágább kincsét, aki a felesége volt. A férfi hatalmas terhet cipel ezzel mindennap és egy percre sem felejti el a nőt. Közben megismerjük, hogy milyen lélekölő életet és hisz, aki egy másodpercig is hasonlít Lilyre, azt az ágyába csábítja és a nők bele is mennek, mivel azt hiszik ők majd betörik a férfit.

A cselekmény alakulása előtt vagy közben megismerjük a többi szereplőt is. Hisz a könyv nagy előnye, hogy több szemszögből olvasható. Így tudjuk meg, hogy Kane édesanyja egy hárpia és a pénz jobban érdekli, mint a gyermekei. Viccen kívül Aliyah rettentő hatalommániás nő, aki mindenki irányítani szeretne beleértve a fiait is. A szemszögek tökéletesen bemutatták az összes karaktert, akik picit is érdekesek, így ismertük meg Amyt is, aki szintén egy Lily hasonmás volt. A lány végül összejött Kane férjével, így mindig a férfi közelében lehetett. Hisz Amy vonzalma nem múlt el a házassággal. Viszont sokat veszített vele, hisz a cége beolvasztásra került Kane vállalatába. Így a családi vállalkozás része lett.

Az Aliyah által létrehozott tökéletes élet viszont kezdett szétdurranni, hisz bár megkapta a menye cégét, a fiai úgy ugrálnak, ahogy ő akarja, de egy dologgal nem számolt. Lily visszatért és őt nem olyan könnyű irányítani. Imádtam Lily szemszögeit. Egyszerűen annyira kíváncsi voltam, hogy mire gondol, mit tesz. Mi történt vele az évek alatt míg senki nem tudott róla semmit és a vége volt a legdurvább. Annyira várom már a folytatását.

Egyben az egész:

Azt hittem egy könnyed, kellemesebb regény fogok a kezeim között, de teli volt áskálódással és titokkal. Teljesen magára vonta a figyelmem és a külvilágról meg is felejtkeztem. Tökéletes kikapcsolódást nyújt, ha elszeretnél bújni a világ elől és bekuckózni ebbe a hűvösebb időbe. Hisz izgalmak lesznek és te minden egyes titokra fényt szeretnél deríteni, bár mindenre nem biztos, hogy rájössz, még is nagyon fogod szeretni. Közben pedig a romantika sem maradhat el, hisz Kane Black mellett senki nem fog unatkozni, még te sem. 😊 Az írónő stílusa pedig tényleg lehengerlő, ez volt tőle az első könyvem, de biztos vagyok, hogy nem az utolsó.


Ha megszeretnéd rendelni, akkor katt ide! 😊


Köszönöm, hogy benéztetek.

Xoxo, Patti. 😊


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.