A nagy pénzrablás Berlinje saját sorozatot kap



Van néhány jó hír a rajongók számára, akik túl hamar gyászolják a Money Heist-et - mégsem ér véget. A szezon fináléjának második része pénteken (december 3-án) jelenik meg, a show alkotói bejelentették, hogy egy spin-offot mutatnak be, amelyben Berlin lesz a főszereplő. Berlin saját showja pedig 2023-ban érkezik is. Már csak egy kicsit kell rá várni. A hírt már a Netflix is megerősítette.

A La Casa de Papel néven is ismert spanyol sorozat spinoffja elsősorban Berlinre és életére összpontosít, de azért nagyon drukkolunk, hogy a kilenc másik rablót, Tokiót, Nairobit, Moszkvát, Rio-t, Denvert, Helsinkit, Stockholmot, Oslót és Manilát is láthatjuk valamilyen formában.

 (Spoiler) Bár a banda nagy részének élete tragikus véget ért a sorozat során (spoiler vége), reméljük, hogy a sorozat alkotói az elkövetkezendő években minden karakter számára külön sorozatot készít. Ha pedig mégsem, akkor szorítok azért, hogy ebben a sorozatban is legyenek információ morzsák és feltűnjenek néha az emlék foszlányokban.


Berlin, más néven Andrés de Fonollosa (Pedro Alonso) kegyetlen, szadista, erőszakos és ellentmondásos karaktere a sorozatnak és nemcsak az az ember, aki megalkotta a "Bella Ciao"-t a sorozatban, hanem az egyik lángelme is, aki a rablások kitalálásában és lebonyolításában tevékenykedett. Alonso rendkívül jól játszotta ezt a karakter. Respect neki.


Bár még mindig nem világos, hogy a sorozat milyen irányba fog haladni, egy dolog, amit megerősítünk, hogy ez nem a heist rajongók vége. Reméljük, hogy a spin-off többet mutat be arról, hogy Berlin hogyan vett részt a rablásokban, és mi teszi őt kétértelmű ékszertolvajjá, valamint betegségéről is nagyon remélem, hogy többet tudunk meg.

 

Szóval drága rajongók. Nincs semmi veszve, 2023-ban folytatjuk. 😊


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.