Évértékelő...Good by 2018, hello 2019 :)




Lezárult megint egy év. Talán most egy kicsivel több mindenről tudok beszámolni, mint egy évvel ezelőtt, hisz most azért egy teljes évet töltöttem a bloggal. Voltak nyereményjátékok könyvekért és karkötőkért. Ebben az évben pedig kicsivel szeretném bővíteni is a dolgokat, hisz gondolkodtam könyves lámpán, nyakláncon meg még jó pár dolgon, de mindenek előtt vissza szeretnék rázódni ebbe az egészben. Biztos észrevettétek, hogy novemberben és decemberben egyre kevesebb posztom volt pedig a könyvek itt sorakoznak a polcomon, de egyszerűen válságba kerültem és ebben az évben már ez volt a második. Az első akkor történt mikor rengeteg munkám volt és egyszerűen nem vitt rá a lélek, hogy abba kis szabadidőmben is olvassak. A második pedig akkor keletkezett mikor rájöttünk, hogy egyre több gond van a céggel ahol dolgozunk, majd december 14-én jött a krakk és minden összeomlott. 

De hát új év és új lehetőségek. Még lehet minden szép és minden jó. Azt mondják, ha csak pozitívan gondolkodsz akkor bevonzod azt szóval most én is ezzel próbálkozom.

Viszont tekintsünk vissza még az előző évre egy kicsit.

2018-ban 88 könyvet olvastam el (igazából ez kicsit túlzás mivel négy még félbe van hagyva, de hamarosan megleszek velük.)
33.598 oldalt olvastam el és eddig ez a rekordom , de persze gimis                      koromban nem vezettem az olvasásaimat.
Majdnem elfelejtettem. Felkerültem egy könyv hátuljára. Végre. Először. Hatalmas volt nálam a boldogság. Itt ragadnám meg a pillanatot és megemlíteném, hogy mindenkinek ajánlom a szerelem egyenlete című könyvet.
Belekóstoltam a Thriller világába és méghozzá meg is szerettem őket. Kapcsolatban kerültem még több kiadóval és rengeteg élményt szereztem álltaluk akár dedikálásokon, akár könyvpremiereken. 


Szóval számomra sikeres évet zártam hiába volt rengeteg rossz dolog az életemben.
Köszönöm, hogy velem vagytok, hisz nélkületek minden sokkal rosszabb lenne.

Xoxo, Patti 👀💕

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.