Colleen Hoover - Layla

 





„Talán az aggodalom az egyetlen különbség aközött, hogy szeretünk, vagy csak kedvelünk valakit.”



Fülszöveg:

A szerelem kísérthet, de meg is gyógyíthat.

Leeds azóta tudja, hogy Laylával fogja leélni az életét, hogy először találkoztak. De aztán jött a támadás.

Layla heteket töltött a kórházban, harcolni kellett az életéért, és bár testileg rendbe jött, az érzelmi és mentális sebek annyira megváltoztatták, hogy Leeds szinte fel sem ismeri benne a nőt, akibe beleszeretett.

A férfi helyre akarja hozni a kapcsolatukat, ezért elviszi Laylát a kis szállóba, ahol először találkoztak. Itt azonban a nő viselkedése különös, bizarr módon megváltozik. És ez csak egy a számos megmagyarázhatatlan esemény közül...

Leeds egyre távolabb sodródik Laylától, és Willow mellett talál vigaszra, aki szintén a szálló lakója, és akivel könnyen egymásra találnak. Leeds érdeklődése Willow iránt egyre nő, és azzal, hogy segíteni akar neki válaszokat találni, egyre kevésbé tartja szem előtt Layla jóllétét.

Leeds hamarosan rájön, hogy választania kell, mert mindkettőjüknek nem tud segíteni. De ha rosszul választ, az mindhármukra nézve végzetes következményekkel járhat...

Fedezd fel CoHo újabb lebilincselő és elgondolkodtató világát!

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.

Oldalak száma: 359

Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT

Súly: 422 gr

ISBN: 9789635974160

Nyelv: MAGYAR

Kiadás éve: 2022

Árukód: 2763800 / 1211454

Sorozat: ZAFÍR PÖTTYÖS

Fordító: Sereg Judit


Személyes véleményem:

Rettentő nehéz véleményt írnom erről a könyvről. Pedig CoHo könyveivel kapcsolatban ez elég nagy szó. Szerettem is és nem is. Az eleje aranyos volt, bár nekem rettentő gyors, viszont az írónő nagyon szépen és jól tudja megírni a szerelmes sztorikat, hogy én magam is elhiszem, hogy egy pár ilyen intenzíven, egymásba tud szeretni és még össze is költöznek. Aztán egyre jobban utáltam a férfi főszereplőt. Bár nem olvastam el a fülszöveget, így a szereplőkkel párhuzamosan tudtam meg, hogy az írónő megint egy új műfajba vágta a fejét. Viszont, hogy mennyire állta meg benne a helyét? Miután befejeztem a könyvet azt mondanám, hogy most sem csalódtam, viszont egészen addig rettentően bizonytalan voltam, hogy mit fogok róla írni.

Magáról a könyvről:

A főszereplőnk Layla és Leeds, akik Layla testvérének esküvőjén ismerkednek meg. A történetet Leeds meséli el, elmerengve a múltban, de néha bepillantást kapunk a jelenbe is mikor egy idegennek meséli el a történetüket. A két fiatal már az első percben egymásba szeret és többet nincs olyan, hogy ők külön utakon menjenek bárhova is. Viszont valamire Leeds nem gondolt. A rózsaszín ködbe borult fiú kiposztolt egy közös képet a lánnyal és bár másnap letörölte, valaki mégis meglátta. Ennek a hibának a következménye elég hamar bekövetkezett és a fiatal párt egy szörnyű baleset éri, melyben Lalyla majdnem életét veszti. Miután elindul a felépülés útján az emlékei nem térnek vissza, mintha semmire sem emlékezne, amit Leeds-dzel átéltek. A srác bár mellette van mégis kezdi elveszteni a reményt, hogy sokáig bírja támogatni szerelmét. Egy utolsó esélyt ad a dolognak és visszatérnek arra a helyre, ahol először találkoznak. De arra senki nem számít, ami történi.

Megjelenik Willow a lány, aki csak Leeds-dzel hajlandó beszélni. Bár azért jöttek ide, hogy Lalyla felépülését segítsék elő és megmentsék a szerelmüket a fiú mégis minden időt, amit tud Willow-wal tölt és minden percben ő jár a fejébe. Nagyon különleges kapcsolat alakult ki közöttük és bár érdekes volt én nagyon sajnáltam Laylat. Hisz ő meg ott van a balesetutáni állapotában, az élete teljesen kisiklott és semmire sem emlékszik. A férfi, akinek ez az egész valamilyen szinten a hibája volt teljesen lefoglalta egy lány, aki még csak nem is igazán létezik.

A végére persze minden kocka a helyére került és mindent megértettem. Szó szerint koppant az állam a földön. De azért ehhez el kellett jutni.

Egyben az egész:

Az írónő egy új műfajba vágta a fejszéjét vagy inkább a tollát és itt is brillírozott. Nem volt cukormázas tömény romantika végig, de mégis minden megvolt benne, ami kellett. Kicsit szerelmes, kicsit misztikus és közben mégsem szokványos. Bár az elején gyorsnak tűnt, a közepe pedig lassúnak a végén mégis minden képkocka a helyére került és kellett ahhoz, hogy eljussunk idáig. 

Ha megszeretnéd rendelni:

Libri

Könyvmolyképző

Bookline

Köszönöm, hogy itt jártatok.

Xoxo, Patti 😊


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.