Értékelés: Mariana Zapata - The Wall of Winnipeg and me- Szívvel a falnak





„Két ember szövetségéről van szó, akik eldöntik, hogy a jövőben együtt szállnak szembe a nehézségekkel – és akkor tényleg meg kell válogatni, kivel kötjük össze az életünket. Amíg a halál el nem választ, meg minden, különben csak vesztegeted az idődet.”



Fülszöveg:
Ha Mr. Darcy amerikai focizna...
 Vanessa Mazur pontosan tudja, hogy helyesen cselekszik. Nem is érzi rosszul magát azért, mert felmondott. Asszisztensi/házvezetőnői/tündérkeresztmamai állását a szövetség legjobb védőjátékosa mellett mindig is átmenetinek szánta. Nagy tervei vannak, melyek között nem szerepelt az extra méretű alsógatyák mosása, legalábbis nem élete végéig.
 Így amikor Aiden Graves bekopog az ajtaján, és azt kéri tőle, hogy jöjjön vissza hozzá, teljesen ledöbben.
 A "winnipegi nagy fal"-ként ismert pasas két évig a köszönését sem fogadta, a születésnapjáról is megfeledkezett. Most pedig? Valami egészen elképesztő dologra akarja rávenni.
 Mit válaszolhat az ember lánya annak a férfinak, aki megszokta, hogy mindig megszerzi, amit akar?
 Hol a határ az ellenszenv és a szerelem között?
 Tantrikusan izgalmas, hosszan bontakozó románc.
 Éld át a tüzét!

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.
Oldalak száma: 604
Borító: KARTONÁLT
Súly: 476 gr
ISBN: 9789634575580
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2019
Árukód: 2730691 / 1187510
Sorozat: RUBIN PÖTTYÖS
Fordító: Neset Adrienn




Személyes véleményem:

Úristen én nagyon szerettem a könyvet. A könyv a blogturné klub nyereményjátéka által került hozzám, amit szeretnék itt is megköszönni. Eredetileg a könyvet közös olvasásban olvastam az egyik kedvenc bloggerinámmal, aki a fogadott kishúgom is. Most így belegondolva, szerintem Anna valahol elakadt vele, mert azóta, hogy én befejeztem nem beszéltünk róla. Hmm… Visszatérve a könyvre nagyon nagy elvárásokkal vágtam bele. Féltem, hogy nagyon klisés lesz, de meglepő módon semmi ilyesmi nem volt benne. Egy nagyon vicces, aranyos és szórakoztató könyvet tarthattam a kezembe, ami még véletlenül sem volt átlagos. Egyszerűen tökéletes volt a maga módján. Rettentő lassan és nehezen haladtam vele az elején, hisz mikor belekezdtem még éjszakai munkába is dolgoztam, így igazából nyögvenyelően indult a kapcsolatunk, de ahogy haladtam előre a történetbe annál inkább nem tudtam letenni, így muszáj volt egy teljes délutánt szánnom a könyvre hisz már teljesen ki voltam, hogy nem tudom, hogyan tovább. Mi lesz a következő oldalon.


Magáról a könyvről:


Mivel már legalább két hónapja elolvastam így nagyon részletesen biztos, hogy nem fogok belemenni, de ez nektek csak jó hisz úgy olvashatjátok el a bejegyzést, hogy csak morzsákat csipegethettek. Szóval az egyik főszereplőnk Vanessa. A lány már két éve dolgozik Aidennek. A szupersztár egy igazi tapló, legalábbis így ismerjük meg. Aiden Graves konkrétan levegőnek nézi a lányt, aki kileheli érte a lelkét is és ezért még egy köszönömöt sem kap. Egyszerűen utáltam. Nem értettem, hogy lehet valaki mellett így dolgozni, hogy még egy jó reggeltet sem tud mondani neki, de aztán eljött a várva várt pillanat és a lány felmondott. Tudjátok mi történt? A pasi megkereste Vanessat és olyat ajánlott neki, amit még legvadabb álmomban sem gondoltam volt. Itt kezdődik igazán kettejük története. Nem, nem fogom elmondani, hogy milyen ajánlatot kapott a lány. Egyszerűen még mindig hihetetlen, ahogy az is, hogy ennyire megszerettem Aident. A srác a maga visszafogott módján figyelmes, rendes, segítőkész és imádnivaló. Ez nem egy szimpla gagyi romantikus könyv. Nem fog túlcsordulni a nyál és nem lesz minden második oldalon szexjelent, aki olyan könyvet szeretne olvasni, annak ajánlom a szexmagazinokat. Ez egy aranyos, szerelmi történet. A két főszereplő kapcsolata szépen, lassan bontakozik ki. Nem pedig egyik percről a másikra lesznek halálosan szerelmesek. Az írónő ad nekünk időt, hogy lassú tempóba szeressük meg a karaktereket, úgy, mint a való életben is tennénk. Ez pedig szerintem mindennél fontosabb.

Egyben az egész:


Az első kedvenc karakterem egyértelműen Vanessa. A lány már rengeteg mindenen keresztülment, mégsem adta fel soha. Voltak céljai, álmai és rengeteg ereje, hogy mindent valóra váltson. Ezt nagyon becsültem benne. Ezenkívül az erejét mi sem mutatja jobban, hogy annak ellenére is meglátogatta az édesanyját, hogy az egy percig sem törődött vele, hogy nem állt ki érte. Bizonyos részeknél én egyszerűen kiborultam. Ő pedig mit csinált? Felállt és továbbment. Mintha nem történt volna semmi, mintha csak megbotlott volna és nem megrúgdosták vagy megverték. Hihetetlen ereje volt a lánynak. Zac-et is nagyon szerettem az elején, aztán a közepén idegesített a nemtörödömsége, majd a végén ő is újra jófej lett. A legnagyobb változást pedig egyértelműen a mi „kis” szupersztárunk érte el. Amennyire ellenszenves volt, pont annyira lettem belé szerelmes, de komolyan. Pedig annyira féltem, hogy kapok egy klísés könyvet és kínszenvedés lesz olvasni, de nem így történt. Ennél jobban pedig ki sem sülhetett volna. Ez volt az első könyvem az írónőtől, de biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó.

Idézetek:


„Nem lehet az örökkévalóságig barátságosan viselkedni valakivel, aki folyamatosan a közönyével tüntet. Egy idő után feladja az ember.”


„– Ha az idegeimre mentél volna, azonnal kirúgtalak volna, amikor először beintettél nekem.”


„– Néha feldühítesz, de attól még nem törődőm veled kevésbé, butus- suttogtam a homlokomat ráncolva, mert tisztában voltam vele, hogy a mögöttünk ülő srácok figyelnek. – Már akkor is mindent megtettem volna érted, amikor az idegeimen táncoltál. Lehet, hogy az utolsó pillanatig vártam volna, hogy elrántsalak egy száguldó autó elől, de elrántottalak volna.”



Ha megszeretnéd vásárolni a könyvet:












Köszönöm, hogy benéztetek..




Patti 😊



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.