ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem


Fülszöveg:
    “Nora fiatal szingliként éli az életét. Azt hiszi, maga mögött hagyta a múltját, és elegendő távolságra van a régi pasijától, aki hét évvel ezelőtt szó nélkül otthagyta. Egészen addig, amíg össze nem fut vele újra. Onnantól kezdve az élete a feje tetejére áll.
    Patrick híres autóversenyző. Szereti a nőket, és a nők is szeretik őt. Az egész világon ismerik a nevét. Jóképű, talán túlzottan is. Megvan mindene, kivéve egy dolgot. Norát. Megszokta, hogy mindig mindent megkap, amit csak akar. És most, hogy újra meglátja a csinos exbarátnőjét, egészen biztos benne, hogy mi kell neki. Nora gyűlöli, és ő ezzel tisztában van. Tudja, hogy újra meg kell hódítania. Vadászösztöne a lány folyamatos visszautasításai miatt csak még erősebben tör elő. Ostromot indít, amit lehetetlenség hárítani.
    Nora nem tudja kiverni a fejéből Patricket, pedig kitartóan próbálkozik. A férfi üzenetei és szenvedélyes megnyilvánulásai néha már az őrületbe kergetik. Patrick nem hagyja, hogy felejtsen. Pedig ő másra szeretne koncentrálni. Gyereket akar. Mégpedig egyedül. Csalódott a férfiakban, ezért nem vágyik új párkapcsolatra. Patrick közelében lenni pedig pláne nem akar.
    Egy nap Emma, a barátnője felveti az ötletet: miért ne lehetne Patrick a gyerek apja? Elvégre Patrick csak egy dolgot akar: szexet. Mi lenne, ha megkapná? Mi lenne, ha mindenki megkapná, amit akar? Ő egy gyereket, Patrick pedig őt egy éjszakára.
    Szerelem és szenvedély keveredik Tomor Anita új regényében. Igazi, ízig-vérig romantikus könyv, melyet lehetetlenség letenni. Az első sorától az utolsóig magával ragadó. Ha szeretted A szürke ötven árnyalatát, imádni fogod ezt a történetet!”

Kiadó: Pyrus Kiadó
Oldalszám: 321
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9786158048248
Alapjáraton ritkán olvasok magyar írók könyveit (tudom-tudom, elég nagy hiba) és keveset veszek meg csak úgy, mert megtetszett a címe. Na, hát ezt pont ezért vettem meg, mert ígéretes volt a címe és hívogató a fülszöveg. :D
Szóval térjünk rá a könyvre. A főszereplője Nora, aki újságíróként dolgozik és egyetlen egy vágya, hogy legyen végre egy gyermeke, de pasik terén nem igazán volt szerencséje. Nóra úgy gondolja, hogy majd ő felnevel egyedül egy gyermeket. Na, ekkor tér vissza az életébe a semmiből Patrick, aki 3 éve csak úgy otthagyta.
„És most itt áll előttem újra. Szemtől szemben a múltam.”
Patrick eközben híres autóversenyző lett így minden lépését lesifotósok követik. Ennek pedig kifejezetten örültem, hogy a könyvbe belevitték a versenyeket, hisz kevés író dolgozza ezeket fel érdekesen.  Nóra nem szeretne még egy esélyt adni neki, mert fél, hogy megint lelép, Patrick viszont nem adja fel. Imádtam a játékaikat, a vívódásaikat és azt ahogy alakult a kapcsolatuk.
Mikor valaki a Szürke ötven árnyalatához hasonlította kicsit érdekesen néztem, mivel számomra ez sokkal jobb, mint a szürke ötven árnyalata (bocsánat a rajongóktól, de ez van ). Nekem Patrick karaktere nagyon tetszett és az is, hogy ennyire visszaakarja kapni Nora-t. Nem szabad megfeledkeznünk a mellékszereplőkről sem, nekem Emma, Nora legjobb barátnője nagyon szimpatikus volt és szerettem volna belőle többet kapni. Remélem azért nála is jól alakul a végén minden ;) A másik kedvencem Nora főnöke volt. Tudom Nora utálta, de nekem tetszett maga a karakter, igaz én sem szeretnék ilyen főnököt, de a maga módján szerethető volt. :)
Amíg olvastam a könyvet sokszor mosolyogtam, néha könnyezett a szemem. Iszonyú sok érzelmet kiváltott belőle, ehhez pedig találtam egy nagyon jó idézetet, csak nekem sokszor egy pillanatra.
„Megállt a szívem. Egy pillanatra biztosan."
 A könyv elkalauzol minket elég sok országba ugye London, Szingapúr és Bali is helyet kapott a könyvbe és ezek után én is elszeretnék jutni ezekbe az országokba.




" - Mert veled akarok lenni - mondta egyszerűen. - Gyere, még nem mutattam meg mindent. - fogta meg a kezemet és maga után húzott. Egyenesen a kertbe mentünk, ahol a medence hol azúrkék, hol neonzöld színben ragyogott, irtó hangulatos volt. Gyönyörű volt az egész, rattanfotelek a teraszon, különleges növények körül-körül. Mintha csak a Bahamákon lettünk volna egy óceánparti villában. Éjjel volt már, de még mindig fülledt volt az idő odakint."
Alapjáraton úgy voltam vele, hogy ezzel nem végzek egy délután alatt, pedig nem olyan vastag könyv, de kicsit féltem tőle mégis 4 óra leforgása alatt kivégeztem utána meg csak ültem felette és kérdeztem magamba: Csak ennyi volt ? :O
Lezárásként pedig csak annyi, ha eddig a rajongók Nagy Márkot vagy Cortezt szerettek volna, ez a könyv után biztosan egy Patricket akarnak maguknak ;)
Jó olvasást mindenkinek :)
Puszi, Pati :)

Megjegyzések

  1. Szia! Az előbb google-n teljesen véletlenül szembejött velem a saját képem, amit 2017.ápr.17-én raktam fel Instagramra, gondoltam rákattintok. És a Te oldaladra vezetett...Megtennéd, hogy leveszed a képet? Köszi!
    Dalma

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.