Értékelés: Laurelin Paige - Szabadíts meg! (Találkozások 1.)



„Minél többet szeretsz, és minél több szeretetben van részed, annál erősebb vagy.”


Fülszöveg:
Gwen Anders sebhelyekkel, kérges szívvel élte túl a nehéz gyerekkort. Elégedetten végzi a munkáját: a menő New York-i klubot, az Eighty-Eighth Floort menedzseli. Az ő története nem azzal ér véget, hogy "boldogan éltek, míg meg nem haltak". Fenébe a tündérmesékkel! Amúgy sem hisz az ilyesmiben.
Amíg meg nem ismerkedik JC-vel.
A gazdag, megnyerő playboy a legszexisebb férfi, akit Gwen valaha látott, de őt nem érdekli az éjszakai kalandor. Ám amikor egy családi tragédia kis híján az összeomlás szélére sodorja, JC az, aki új túlélési trükköt tanít neki, mely elemi ösztönökre és vágyakra épül. JC kötöttségektől mentes leckéi arra kényszerítik Gwent, hogy lemondjon az irányításról. A gondosan felhúzott falak lassan összeomlanak körülötte.
Gwen csodálatos világot fedez fel a börtönén túl. A szabadság megrészegíti - és halálra rémíti. Amikor rájön, hogy érez valamit JC iránt, félti a szívét. Főleg, amikor kiderül, hogy JC-nek is vannak titkai. Olyan titkok, melyen nem eresztik.
Könyv adatok
Cím: Szabadíts meg! - Találkozások 1. rész
Szerző: Laurelin Paige
Kiadó: Libri Kiadó
Oldalszám: 420 oldal
Megjelenés: 2019. február 07.
Kötés: Kartonált

ISBN: 9789634330851

Személyes véleményem:

Ez az első könyv, amit olvastam az írónőtől. A fülszövege alapján már nagyon kíváncsi voltam rá, így mikor a három napos pihenő miatt hazamentem vidékre. Kiválasztottam az egyik napot és kijelentettem, hogy én már pedig aznap csak olvasni fogom. Ahhoz, hogy én egy nap alatt kiolvassak egy könyvet és ne kössem le mással is közben a figyelmem elég nagy mércét kell teljesíteni. Ezt a mércét pedig kiállta. Aláírom nem egy csillagos ötös. De minden megvan benne, ami egy jó, pihentető könyvhöz szükség kell. Viszont ami a könyvekben mostanában kezd sok lenni az a túlzott LMBT rész. Én tényleg elfogadó vagyok, nincs velük kimondottan semmi bajom és a könyvekbe is mindig tök pozitív szereplők, de az utóbbi időben egyre kevesebb olyan könyv van, amibe ne lennének benne. Alapjáraton nem lenne baj és tényleg az embereket az elfogadásra kellene nevelni, de konkrétan lassan nem lesz olyan könyv, amibe ne lenne legalább egy LMBT szereplő. Én nem tudom, hogy ez most az írók körében divat vagy sem, de remélem azért egy fokkal enyhül. Lehet írni róluk könyvet meg minden, de nem kell beleszőni minden egyes történetbe. De ez csak az én véleményem ugyebár.

Borító:

Ha az elején nem is árul el túl sokat számunkra a borító akkor a végén már mindennek értelmét fogja találni. Bár szerintem ennyiből már tudhatjuk, hogy nagy szerepe lesz az erotikának, de nem tudjuk, hogy miért vagy mennyire durva stb. lesz. Nálam ilyen téren telitalálat lett a borító és tényleg az érzelmeken, az erotikán, az agresszión van a hangsúly.
Magáról a történetről:

A történet főszereplője Gwen, aki elég ambiciózus lány. Egy éjszakai klubbot menedzsel ebből kifolyólag tekinthetjük sikeresnek a munkába. Viszont a magánélete romokban legalábbis gondoljuk mi. A lány a gyerekkori sérelmek miatt hatalmas, vastag falakat húzott maga köré és úgy gondolja soha, senki nem fogja áttörni. Egyedül két embernek van hely az életében az a két ember pedig a testvérei. De egy napon minden megváltozik, hisz egy váratlan telefonhívás miatt mégis elkellett vállalnia a pihenő napján lévő munkát és akkor minden a feje tetejére állt. Ekkor ismerkedik meg a titokzatos JC-vel. Olyan sablon sztorinak tűnik ugye? Hisz volt egy összetört lány, aki mindenkit távol tartott magától, majd jött a titokzatos srác és új értelmet adott mindennek. Igen mondhatjuk, hogy sablonos, de mégis mindenki tökéletesen beletudja magát képzelni. Szóval itt van ez a lány, aki nem tud mit kezdeni JC-vel. Hisz a pasi irtó helyes és mellette már egy nézéssel is feltudja izgatni. Kell ennél több egy nőnek? De tartja magát ameddig tudja. Próbálja hárítani a férfi közeledéseit, viszont egyre jobban omlanak le a falai. Ebből pedig az lett, hogy a két összetört lélek érzelmek nélküli kapcsolatba kezd.



Sok mindent róla nem tudunk meg. Itt van egy titokzatos pasi, aki iszonyú szexi a leírások alapján és minden nő odavan érte. Még csak a nevét sem tudjuk. Már ez felcsigázza a legtöbb nőt. Hisz egy ilyen rejtélyt mindenki megszeretne fejteni. Néha kapunk elejtve egy-két dolgot, de az konkrétan egyenlő a nullával és mégis egyezséget kötnek. Semmit nem kérdeznek meg a másiktól, semmit nem is akarnak tudni egymásról. A srác csak megakarja mutatni a lánynak, hogy mennyire csodálatos, segíteni akar neki abban, hogy sokkal jobban feloldódjon és önmaga legyen, aki el van nyomva a bensőjébe.

Iszonyú jó párost alkotnak, de tényleg. Tökéletesen működik közöttük a kémia és az írónő nagyon jól leírta azt a pár erotikus jelenetet, ami a könyvben szerepelt. Nem volt túl sok, igényesen volt megírva és szerintem ennél több nem is igazán kell.


De a kérdés mindig ott van. Mennyire tartós egy ilyen érzelmek nélküli kapcsolat? Hisz ez olyan, mint amikor azt mondjuk, hogy fiú és lány között nem lehet barátság. Az egyik úgyis többet fog majd érezni és én ennél a kapcsolatnál is éreztem már az elején, hogy működésképtelen. Sugározták a jeleket, hogy fontos számukra a másik mégis vártam mikor törik már meg a jég. Hisz egyikük sem egy olyan ember, aki ne érdemelné meg az érzelmeket. Ezekre minden embernek szüksége van. Minél több időt töltöttek együtt annál jobban jöttek elő a jelek, hogy valami változni fog. De vajon mi lesz akkor, ha valaki megszegi a szabályt és mégis érezni kell? Ha nem elégszik meg pusztán a szexszel? Hisz nekik ez csak egy menekülés, de szerintem arra már réges rég rájött mindenki, hogy az együttlétekkel nem lehet megoldani a problémákat. Hisz ez a pár óra az életünk részévé válik és kötődni kezdünk hozzá, főleg a nők szoktak többet érezni és többet belelátni a dolgokba.


A könyv telis tele volt titkokkal és elfolytott érzelmekkel. Kérdésekkel melyekre válaszokat akartunk kapni. Néhányra sikerült is, de utána újabb kérdések kerültek felszínre és mindig többet akartunk megtudni.

Nagyon tetszett az írónő stílusa és hiába volt kicsit sablonos történet mégis nagyon jó volt a hozzá készült körítés. Már most szerelmes lettem a történetbe és alig várom, hogy a kezeim közé kerüljön a következő rész.

Köszönöm, hogy benéztetek.
Xoxo, Pati :)




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.