Értékelés: Nicole Williams: Clash - Csattanás




"Szívem… – paskolta meg a kezemet. – Hagyod, hogy a tündér mesék elködösítsék a tudatodat. A szerelem nem könnyű. Főleg az igazán jó fajta. Az nehéz, és pont annyiszor téped a hajad miatta, mint ahányszor szárnyalsz – mondta mosolyogva. – De megéri. Megéri harcolni érte. Ne hagyd, hogy a nem valós dolgok elvakítsanak. Az élet nem tökéletes, mi sem vagyunk azok. Hát akkor a szerelemtől miért várnád el, hogy az legyen?"

Fülszöveg:

A New York Times bestseller Crash folytatása.
Jude és Lucy csak abban ért egyet, hogy Rómeó és Júlia történetéhez méltó módon tombol közöttük a szenvedély. Meg abban, hogy állandóan veszekedni kell…
Az sem segít, hogy Lucy halálosan féltékeny arra a vezérszurkoló lányra, aki beférkőzött Jude életébe.
Lucy igyekszik belekapaszkodni a nélkülözhetetlen rosszfiúba, miközben azon dolgozik, hogy ő legyen a főiskola legjobb balett-táncosa. De közben érzi, hogy valami hamarosan összeomlik…
Hogy tudna anélkül a fiú nélkül élni, akit szeret? Hogy tudna úgy élni, hogy feladja az álmait? Ha rosszul dönt, mindent elveszít.
A New York Times bestseller Crash folytatása – rengeteg szenvedéllyel, vívódással, nagy döntésekkel és szeretnivaló főszereplőkkel. Vesd bele magad!
„Minden benne van, amit szeretek: az olvadós pillanatok, az érzelmi viharok, JUDE, az indulatok, sok-sok romantika… ja, és JUDE is!” (TotallyBookedBlog)


Oldalszám: 224
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Clash
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
ISBN: 9789634570646
Országos megjelenés: 2018.04.06
Termékkód: 7672


Borító: 5/5


Igazából magába a borítóba nem tudok belekötni. Maradt azon a vonalon, amin kellett. Azok számára figyelemfelkeltő, akik szeretik a szerelmes könyveket, mivel biztos, hogy le fogják venni a polcról. Mint ahogy én is levenném, hisz imádom a szerelmes könyveket, de ez most számomra nem volt meggyőző.



Személyes véleményem:


Na, végre elérkeztünk erre a részre. Én megpróbáltam szeretni a könyvet. Tényleg megpróbáltam, de (igen mindig van egy de) nem sikerült. Mikor legelsőnek olvastam az első részt akkor oda és vissza voltam érte, ezért mikor kiderült, mikor lesz kiadva a második rész az elsők között rendeltem meg persze az első résszel karöltve, hisz sok idő telt el, így már annyira nem emlékeztem a sztorira csak foltokba, úgy meg nem lehet egy második részt elkezdeni. Hát nagyon megbántam. Az első rész nálam kínszenvedés volt és reménykedtem benne, hogy talán a második jobb lesz. De egyszerűen nem bírtam már elviselni Lucyt. Idegesítő, hisztis és beképzelt volt. A szüleit sokkal jobban bírtam, mint őt. Nem mondom, hogy Jude egy Rómeó, mert elég gyenge teljesítést nyújtott, de sokkal rokonszenvesebb volt, mint a kis barátnője.  Szóval, aki nem bírja elviselni a könyvekben az idegesítő, nyafogós barátnőt akkor bele se kezdjen a könyvben, mert biztos hajat fog tépni vagy helyben felgyújtja a könyvet. Nálam csak azért volt szerencséje, mert már nem voltam vízparton mikor olvastam. Szóval akkor kezdjünk bele, hogy nagy vonalakban miről is szól a második rész és folytatódik a Jude-Lucy szappanopera….baaah


Magáról a történetről egy mini részletben:

Otthagytuk ugye abba az első részt, hogy Jude annyira nem akart távol lenni Lucytól, hogy egy hozzá közel eső egyetemet választott persze előtte azért hónapokra eltűnt a látótérből. Milyen nagy szerelmes…

Szóval olyan se veled, se nélküled kapcsolatban vannak. Jude továbbra is forrófejű és féltékeny pasi, aki annyit se enged, hogy Lucynak segítsen levetkőzni az egyik férfi táncos. Mondjuk, ezt a részt nem csodálom, de hát szegény csaj azért ezen is kiakad mily meglepő, de nem ez lesz az első. Lucy a hétvégét Judeknál tölti mivel meccsük lesz a srácoknak és már az előtte való nap kiderül, hogy van egy szurkoló lány, aki szemet vetett Judera. Mily meglepő, ugye? Ettől Lucy teljesen begőzöl, de mondjuk, nem tudom miért a pasira haragszik, ha ő egy szóra se méltatja a lányt, de biztos van benne logika. Elkezdődik egy cicaharc, lesz mellé pár hiszti és összeveszések, mint az első részben. Nem szeretnék ennél mélyebben belemenni a történetbe, hisz nem akarok lelőni továbbra se semmit. Nekem sajnos ez a sorozat nem lett nagy kedvenc, de még az elmegy kategóriába se került csak a csalódások közé. Persze senki kedvét nem akarom elvenni az olvasástól, aki imádja a szerelmes könyveket és nem zavarja hisztis főszereplő, annak bátran ajánlóm.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.