Értékelés : Vi Keeland , Penelope Ward - Szívtipró pilóta


„Mindketten zakkantak vagyunk. Lehet, hogy ez a dolog lényege. Talán egy kicsit önmagunkat látjuk egymásban. Két elcseszett rész, ami együtt csodás egészet alkot. Külön csődtömegek, de együtt… sikertörténet. Tudom, hogy nem egyszerű a helyzet. Tudom, hogy döntések előtt állsz.”

Fülszöveg:
Pénz vagy szerelem? Melyiket válasszuk?
 Az olvasó fejben talán azonnal megválaszolja a kérdést, gondolván: ez pofonegyszerű.
Számomra viszont nem az. Említettem, hogy egy csomó pénzről van szó? Rengeteg pénzről!
 El kell utaznom valahová, hogy ezt átgondoljam. Hirtelen ötlettől vezérelve útnak indultam, de amikor a repülőtér várótermében összefutottam a szexi Carterrel, a dolgok más irányt vettek. Túlfűtött beszélgetésbe elegyedtünk, aztán ő elhúzott. Azt hittem, többé nem találkozunk. A sors azonban másként rendelte.
 Meglepetés! Carter veszélyes pasi, és folyton ide-oda repül. Mágnesként vonzottuk egymást, de tudtam, hogy a dolog csak átmeneti lehet. Főleg, amikor meghallottam az előéletéről szóló pletykákat. De rákattantam a pasira, és semmi más nem számított. Tartottam tőle, hogy ebből óriási pofára esés lesz, mert valahogy a lelkem mélyén mégis arra vágytam, hogy én legyek az, aki megzabolázza ezt a szívtipró pilótát.
 A legkevesebb, amit elmondhatok, hogy valóban a hetedik mennyországba repített.
 De egyszer minden jó dolog véget ér, nem igaz? Csakhogy a mi kalandunk olyan véget ért, amire egyáltalán nem számítottam.

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.
Oldalak száma: 317
Borító: KARTONÁLT
Súly: 370 gr
ISBN: 9789634575924
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2019
Árukód: 2725359 / 1183290
Sorozat: RUBIN PÖTTYÖS
Fordító: Felföldi Edit



Borító:

Hát szerintem elég annyit mondanom, hogy bárcsak a pasit is megkaphatnánk a könyv mellé. Gondolom ezzel mindenki így van. Imádom nézegetni a könyvet. Pardon valaki nem tudja, hogy mi a neve a modellnek a borítón?

Személyes véleményem:

Hát most őszintén mondom, hogy kicsit felkellett elevenítenem, hogy mit olvastam mivel már lassan két hónapja befejeztem a könyvet, de a tanulás és a munka miatt valahogy mindig kimaradt az értékelés írásból. De most megfogadtam, hogy addig nem írok semmiről, amíg sorra nem kerül végre. Ez volt az első könyvem az írónőtől, vagyis csak Vi Keeland-től, hisz Penelope-tól már olvastam, ezért is volt hihetetlen, hogy találkozhattam vele október másodikán. Egyszerűen olyan rossz érzés volt, hogy én ott lehettem bloggerként a sajtótájékoztatón, hisz eddig csak egy könyvet olvastam az írónőtől, míg mások csak az élő bejelentkezésemen keresztül láthatták, de remélem nekik, ha minimálisan is, de egy élményt adtam ezzel. De térjünk rá a könyvre. Nagyon sok pozitív véleményt hallottam az írópáros könyveiről és a Legdrágább mostohabátyámat én is olvastam Penelope-tól. Így nagy reményekkel álltam neki a könyvnek, de nekem olyan limonádés volt és kiszámítható. Voltak dolgok, amik egyből kiábrándítottak Carterből még mielőtt én is oda lehetnék ezért a szívtipró pilótáért, ami valljuk be így még rosszabb volt. Valahogy mégsem tudott annyira megfogni, mint vártam, de nem íróm le őket. Állítólag a Nagyképű öltönyös nagyon jó. Szóval én ettől függetlenül adok nekik esélyt.

Magáról a könyvről:

A két főszereplőnk Kendall és Carter. Mindkettővel a repülőtéren futunk össze. Kendall pont azon gondolkodik, hogy merre utazzon, hisz neki nyugalomra van szüksége, hogy gondolkodni tudjon hatalmas problémáján. De egyszerűen semmi nem fogja meg. Már majdnem megsajnáltam amúgy. (irónia) Erre betoppan az életébe Carter, aki elmondja neki, hogy ő hova utazna a helyében és mit csinál erre a tanácstalan hősnőnk? Naná, hogy követi egy teljesen idegen pasi tanácsát és felszáll az első gépre. Gondolom mindenki ezt csinálná a helyében és nem pedig elkerülné a lehető legtávolabb azt a helyet. Szóval Kendall felszállt a gépre és kiderült, hogy a pilóta nem más, mint az idegen a reptérről. Hihetetlen. Miután leszállnak rájön, hogy fogalma sincs hol szálljon meg, konkrétan azt sem tudja merre induljon, de nem baj, mert hős lovagunk elviszi egy olyan szállásra, ahol nem beszélnek csak az ott élők nyelvén, így a lány senkivel nem tudja megértetni magát még jó, hogy Carter veled van.
Tudod az idegen pasi, akivel később kiderül, hogy az ágyad is megkell osztanod. Ne nevess tényleg így van. Így hát eldöntik, hogy együtt töltik ezt a pár napot, míg a pilótának nem kell tovább repülnie idegen lányok után koslatva. Carternek elvileg azért tetszett a lány, mert nem adta magát könnyen. Khm remélem mindenki emlékszik, hogy lóhalálában jegyet vett a gépre és még az ágyát is megosztotta vel, de ugye nem adta magát könnyen, na de itt ez az eszméletlenül helyes pasi, akiért minden nő oda van és ezt még csak nem is titkolják, Engem nagyon frusztrálna. Mivel nagyon jól érezték magukat ebben a pár napban együtt, úgy döntenek, hogy folytatják együtt ezt a vakációt. Bár a lány egy nagyon fontos döntés előtt áll inkább egy idegen pasival repdes. Végül is mindenki máshogy vezeti le a feszültséget. Ettől függetlenül biztos, hogy újra fogom olvasni az olyan napjaimon, amikor nem szeretnék semmi olyat olvasni, ahol gondolkodnom kell. Hisz limonádé könyv, mely szórakozni még tökéletes, persze ez csak az én véleményem, aki szereti a hozzá hasonló romantikus könyveket annak ajánlom olvasásra.

Egybe az egész:

Cuki volt és aranyos, de engem valamiért nem tudott úgy megfogni, mint másokat. Ahogy ecseteltem olyankor jó mikor fáradt vagyok és csak egy lájtos könyvet szeretnék olvasni, hisz nekem ez is olyan volt. Néha viszont pont ez jó egy könyvbe, hogy nem kell rajta gondolkodni. A maga módján szeretető, hisz én is jó párszor mosolyogtam rajta. Ezért is ajánlom azoknak, akik szeretik a könnyed, romantikus könyveket, ahol néha a csaj abszurdan viselkedik.




Értékelés:




                                        



 
Ha megszeretnéd rendelni:


Patti 😊

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.