A szerelem ára | Katy Evans - Mine - Enyém /Értékelés/



„Tudod mit? Lehet, hogy még nem is sejted, hogy szükséged van rám, hogy akarsz engem, hogy kimondhatatlanul szeretni fogsz, de akkor is itt vagyok.”



Fülszöveg:

"Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy az ENYÉM legyen." - Remington Tate
A világszerte perzselő sikert aratott VALÓS-ban az Underground boksz-bajnokság megállíthatatlan rosszfiúja, Remington "Szökőár" Tate megtalálta méltó kihívóját. Brooke Dumas-t azért szerződtették, hogy tökéletes kondícióban tartsa a férfi testét. Ám a lány olyan elemi ösztönöket ébresztett fel Remyben, melyek olyan ősiek, mint az emberiség maga...
Most pedig képtelen a nő nélkül élni.
Broke sosem gondolta volna, hogy egyszer majd egy olyan férfi mellett fog kikötni, aki minden nő álma. Azonban nem minden álom ér boldog véget, és pont amikor a leginkább szükségük lenne egymásra, Brooke-ot elragadják a ring mellől. Így amikor elválasztja őket a távolság és a sötétség, a lány számára nem marad más, mint hogy megküzdjön annak a férfinak a szerelméért, aki csakis az övé.
Vajon lesz nyertese a küzdelemnek a ringen kívül?


Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.
Oldalak száma: 400
Borító: KARTONÁLT
Súly: 462 gr
ISBN: 9789633999455
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2017
Árukód: 2710639 / 1171874
Sorozat: RÁZÓS KÖNYVEK
Fordító: Szujer Orsolya



Borító: 5/5

Számomra a borító elég kétértelmű volt. Hisz azt sugallja, hogy Brooke is ringbe száll, ami valljuk be elég nagy csavar lett volna, de így elolvasva a könyvet tényleg vehetjük így is. Hisz „ringbe szállt” méghozzá Remyért és még valakiért. Viszont nagyon jól néz ki egymás mellett az első és a második rész. Szóval én megadom neki a teljes csillagot.

Személyes véleményem:

Rengeteg érzés kavarog bennem. Ha jól emlékszem valamikor nyár végén fejeztem be az első részt és már szeptemberben a kezeim között volt a folytatás, de folyamatosan húztam, hogy a kezembe vegyem. Aztán a suli mellett közbe jött a másodállás is. Így két munkahely és suli miatt kicsit erős időbeosztásom volt és még megkellett oldanom, hogy a blog is helyet kapjon továbbra is az életemben. Ezekután ezt a könyvet hagytam az új évre. Mivel alapjáraton féltem kezembe venni, hisz nagyon sokszor beleesek abba a hibába, hogy az első részért oda és vissza vagyok, viszont a folytatás konkrétan mindent lerombol bennem, amit az elsőben például szerettem. Aztán hajnal háromkor nem tudtam aludni, így úgy döntöttem ez egy jel, hogy olvasnom kell. Ahogy szépen lassan haladtam az oldalakkal már csak azt vettem észre, hogy hajnal négy óra van, de én már túl mentem az 50.oldalon is. Így bármennyire is fájt le kellett tennem, de legalább már ezzel a pár oldallal bizonyította, hogy nem fogok csalódni benne. Így mosolyogva, nyugodt szívvel tettem félre, hogy majd később újra elővegyem.

Magáról a könyvről:

Ugye az első rész ott ért véget, hogy Brooke elhagyja Remyt majd miután a férfi felépül és visszahozza Nora-t és mindent elmond, hogy mit miért tett. A lány a következő szezonra is vele tart és most már egyáltalán nem akarja elhagyni. Tény és való legszívesebben fejbe vágtam volna a lányt, mert az én álláspontom szerint, ha igazán szerette volna biztos nem hagyja ott a kórházba, de erre nem volt lehetőségem sajnos. Szóval a két szerelmes között minden happy. Skorpió még mindig ott ólálkodik és vár a megfelelő pillanatra. Ami elég hamar eljön. Brooke-ot folyamatosan rosszullétek gyötrik és kiderül, hogy a fogamzásgátlóját már féléve cserélni kellett volna, így teherbe esik Remytől. Őszinte leszek. Mindenre számítottam, de erre nem. Brooke mindig azt szajkózta, hogy ő mennyire felelősségtudó stb. erre elvét egy ilyen hibát. Komolyan félév alatt egyszer se jutott eszébe, hogy mióta rakatta be a karjába azt a fogamzásgátlós cuccot? Mondjuk apróságokon már nem borulok ki, hisz valahogy el kellett indítani ezt a cselekmény szálat is. Szóval Brooke terhes és Remy gyermekét várja. Az mindenkinek egyértelmű, hogy jelenleg ez az életforma nem épp egy friss kismamának való és ezt a lány szervezete is jelzi, ezért hazaviszik és állandó felügyeletet rendelnek mellé. Innentől kezdve pedig jön a probléma. Nora újra visszamegy Skorpióhoz, így nővére választás elé kényszerül. Újra megmenti húgát vagy most az egyszer gyermeke apja mellé áll. Nagyjából itt szeretném is abbahagyni a cselekmény leírását.

Brooke elég sokszor kiborított. Rettenetesen féltékeny, holott valljuk be, ő hagyta ott Remyt. Hisztis és kiakasztó. De ahogy haladtuk előre a történetben néha azért megmutatta, hogy tud ő is kemény lenni. Viszont pár dologban nem értettem vele egyet. Tudjuk jól, hogy sportoló volt, ezért világ életében egészségesen élt és rendszeresen sportolt, de azért most az egyszer lehetne előrébb a baba és nem az, hogy továbbra is jól nézzen ki.

Remy viszont egyre szimpatikusabb lett. Már az első rész végén is nagyon megkedveltem, itt pedig csak még jobban elrabolta a szívem. A hangulatingadózásait leszámítva rengeteg mindenen ment keresztül és most is olyan dolgok derültek ki az életéből, hogy csak pilláztam, hogy ez most komoly? Bár én nem teljesen tudom elítélni a szülőket. A fiúk bipoláris, nem ismerik igazán ezt a betegséget, nem tudják kezelni és szerintem nem is akarják. Ahhoz, hogy valakit így is akarjanak igazi család és szeretet kell. Remy és a gyermeke kapcsolata pont emiatt lesz majd erős, hogy vele így bántak és ettől mindenáron védeni fogja gyermekét. Talán ez a nyílt őszinteség hódított meg újra. A harmadik rész Remy szemszögéből van és én már alig várjam, hogy a kezembe vegyem. Ott kevésbé lenne részem a nyafogó Brooke-ba.

Egyben az egész:

Alapjáraton tényleg jó volt, ha nem veszem figyelembe Brooke-ot. Ő idegesített és hiába csillogtatta meg néha az erejét, egyszerűen akkor sem fogom szeretni. Viszont Remy. Na őt van miért szeretni, már csak azt mondja meg nekem valaki, hogy miért viseli el ezt a lányt. Mondjuk lehet igaz a mondás és a szerelem vak. Apropó egy kicsit kitekintenék és valaki nem tudja, hogy Nora vagy Skorpió szemszögéből nincs-e könyv? Bár a harmadik rész miatt többet kapunk belőlük, hisz Remy vette kezelésbe Nora ügyét engem akkor is kifejezetten érdekelne a kettejük „kapcsolata”. Ha pedig a megérzéseim nem csalnak akkor ezzel mások is így vannak, akik olvasták ezt a sorozatot. A 18-as karikára rátérve nem igazán értem. Mármint oké van benne szexjelenet és kb. csak az van a két karakter között, mert ha beszélnek akkor Brooke épp nyafog valami miatt, de ettől függetlenül nem sok rázós dolgot látok benne. Inkább Rubin pöttyösnek mondanám.



Értékelés:

                          


Idézetek:



„Mostantól ez a férfi lesz az otthonom. És el kell fogadnom azt a tényt, hogy beleroppanhatok abba, hogy őt szeretem. Ez a szerelem újra meg újra össze fog törni. Amikor harcol, és több ütést kap, mint amit el tudok viselni, össze fogok törni. Amikor gyengéd velem, és elhalmoz azzal a szeretettel, amit úgy érzem, nem érdemlek meg, össze fogok törni. Amikor rátör egy roham, és a szeme feketére vált, és nem emlékszik rá, hogy mit tesz vagy mond… Össze fogok törni.”

„Mostanra pedig rájöttem, hogy őt szeretni a legizgalmasabb hullámvasút, amire valaha felmerészkedtem.”

„Remy egy csődör. Szexre teremtették. Arra, hogy szaporodjon. Én pedig annyira kívánom, mint a levegőt. Jobban akarom őt, mint ezek közül a sikoltozó nők közül bárki. Mindenét akarom. Akarom a testét. Az elméjét. A szívét. A gyönyörű lelkét.”

„A szív egy üregesizom, ami több milliószor dobban meg életünk folyamán.
Rövid életem folyamán megtanultam, hogy az ember képtelen futni, ha elszakad az ínszalagja, de a szíve milliónyi apró darabra törhet, és még akkor is képes a teljes szívével szeretni.”

„Te fájsz. Amikor a karomban bőgsz. Mert rohadtul megbántottalak. Az fáj. Te… amikor nem érintesz meg. Mikor nem nézel fel rám úgy, ahogy szoktál, azokkal a boldog kis szemeiddel. Az fáj. Rohadtul fáj, és nincs olyan fizikai sérülés, ami úgy fájna, mint amikor te sebzel meg.”

Ha megszeretnéd vásárolni akkor az alábbi helyeken tudod:




Köszönöm, hogy benéztetek.



Patti😊

Megjegyzések

  1. Már régóta várólistán van a sorozat, de mindig a "majd ha nem lesz mit olvasni" kategóriába tartozott. De az értékelésed alapján lehet előrébb veszem, mert megjött hozzá a kedvem ☺️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök. :)
      Én is nagyon sok olyan könyvet tettem várólistára aminek túl nagy volt a hypeja, aztán egy idő után kézbevettem és volt, amit sajnáltam, hogy nem olvastam el. :)

      Törlés
  2. Még mindig nagyon szeretem, ahogy fogalmazol, mert arra emlékeztet, ahogyan szóban szoktuk az olvasásélményeinket is megosztani. ❤️ Bevallom őszintén, a cselekményről szóló részt konkrétan nem olvastam el, nehogy spoilerezzek magamnak, de ahogyan az érzést megfogalmaztad, aminek a hatására elkezdted olvasni a könyvet, lehet a végén még abbahagyom ennek a sorozatnak a kerülgetését, és én is belevágok �� Még sok-sok ilyen értékelést várok tőled barátosném, mert ezzel is egy darabot kaptunk belőled ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de szeretlek ❤️ mivel az első részt nem olvastad így jó is, ha azt átugrottad ❤️

      Törlés
  3. Ó, elgondolkodtató.

    Valahogy ez a rázós sorozat nem vonz, pedig érdekes módon többet is olvastam az évek folyamán és 80%-ban tetszett is (Pfú, a Kingbe, ha rágondolok is beleremegek! ) De mégis... nehezen tekintek rájuk. Talán pont a megnevezés miatt, mert én is arra következtetek, hogy akkor szexjelenetben tocsogó lesz a könyv. De ha azt mondod, hogy ez inkább rubinnak menne el.. Hmmm... máris jobban érdekel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tény és való, hogy van benne szexjelenet és a női főszereplő elég sokszor elmondja, hogy mennyire elalél a pasitól, de szerintem ennyi van egy rubin pöttyösbe is. Ezenkívül még a küzdősport amit Remy űz az lehet 18-as.Ha kitudod zárni az idegesítő Brooket akkor megéri. De ha könnyen nem tudsz kizárni egy szereplőt akkor megfogsz vele küzdeni. :D

      Törlés
  4. Az első részt még Ulpis kiadásban olvastam (úristen, de rég volt :D), és így el is felejtődött számomra a sztori, de most eszembe juttattad, hogy tulajdonképpen anno jól szórakoztam rajta. Csak ugye a második részt ők nem adták ki.
    De lehet, adok egy újabb esélyt Kate Evans-nek, hátha az új kiadás javított rajta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha az első tetszett akkor szerintem a második is fog. Itt még jobban előjön, hogy Remy milyen nagyszerű ember. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.