Erin Watt - Bukott örökös - A Royal család 4.



„Eddig még soha senkinek nem volt rám szüksége. Ellának Reed kellett. Anyunak a gyógyszerek és a pia. Az ikrek ott vannak egymásnak. Hartley viszont egyedül van. És van valami a magányában, amivel együtt tudok érezni.”


Fülszöveg:

Easton Royalnak mindene megvan: vonzó külső, sok pénz, éles ész. Életének egyetlen célja, hogy a lehető legjobban szórakozzon.

Sosem gondol a következményekre, mert nem kell miattuk aggódnia.

Egészen addig, amíg fel nem tűnik a színen Hartley Wright, és fel nem forgatja egyszerű életét. Ő az egyetlen lány, aki - bár vonzódik a fiúhoz - nemet mond neki. Easton képtelen megfejteni őt, és ez csak még ellenállhatatlanabbá teszi számára.

Hartley-nak nincs rá szüksége. Szerinte Eastonnak előbb fel kell nőnie.

Lehet, hogy igaza van.

Ellenségek. Szabályok. Megbánások. Eastonnak életében először nem elég a Royal-korona. Kénytelen megtanulni, hogy minél magasabbról indul valaki, annál nagyobbat bukhat.

"A Bukott örökös egy újabb elképesztően csodás könyv ebből a remek sorozatból."

- BJ's Book Blog -

"A karakterek szinte élnek, a történet és a cselekményvezetés behúz, és még a végén sem enged el."

- FMA Book Reviews -

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?

Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

16 éves kortól ajánljuk!

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.

Oldalak száma: 344

Borító: KARTONÁLT

Súly: 402 gr

ISBN: 9789634577447

Nyelv: MAGYAR

Kiadás éve: 2020

Árukód: 2739949 / 1193595

Sorozat: A ROYAL CSALÁD

Fordító: Benedek Dorottya


Borító:

Imádtam, de tényleg. Igaz semmi különleges nincs benne, mégis letisztult, egyszerű és csodálatos. Teljesen jól mutat a többi között, ez pedig egy sorozatnál iszonyúan fontos. Ha a sorozat nem megy együtt, akkor elmegy tőlük a kedvem, hisz minek vegyek meg egy teljes sorozatot, hogyha egymás mellé teszem, akkor még csak nem is mutatnak jól? Szóval nálam ez plusz pont volt.

Személyes véleményem:

Alig vártam, hogy újra kezembe kerüljön egy Royal könyv. Az utóbbi időben rengeteg dolog történt velem, így kellenek azok a könyvek, amiken nem kell gondolkodnom, mégis élvezettel tudom olvasni. Viszont ezt kevés író vagy írópáros éri el nálam. Emiatt is szeretem annyira a Royal sorozatot. Szórakoztató, imádnivaló karakterekkel és rengeteg mondanivalóval, mert igen van a könyvnek is mondanóvalója amiről sokszor elfeledkeznek az emberek. A negyedik rész már Easton szemszögéből vette fel újra a fonalat és én mégjobban szerelmes lettem ebbe a srácba.

Magáról a könyvről:

Most a két legnagyobb Royal a suliban Ella és Easton. Reed és Gid ugye egyetemen van, így a lány, aki vérszerint nem tartozik, a családhoz uralja a gimit. Ő vette át Reed helyét, aki ugye a párja is egyben. A család sokmindenen átment és még nem ért véget az a kalamajka, amibe belekerültek, hisz Steve tárgyalása még csak most kezdődik és a saját lánya fog ellene tanúskodni, aki nem más, mint Ella. Ezeket az apró részleteket gondolom, már mindenki tudja, hisz eddig semmi újat nem mondtam, ahogy azzal sem, hogy kinek a szemszögéből látjuk a folytatást.

Eastont annyira nem kedveltem a könyvekben. Mármint olykor jófej volt Ellával és tényleg egész jó barátság alakult ki köztük, de mivel nem ő volt a lényeg így eléggé háttérbeszorult. Emiatt is lehetett jobban koncentrálni Reedre és Ellára. Ők valahogy tökéletesek voltak, de ezért is voltam kíváncsi arra, hogy milyen Easton. Megkell, hogy mondjam nem okozott csalódást. Ő az a Royal, aki a felszínen mást mutat, mint amilyen valójában. Erre pedig már az első pár oldalon rájöttem. Tény, hogy a bemutatkozása a könyv elején neméppen megnyerő, de hát mégiscsak Royal. Ők kicsit elcseszettek. Így kerül a képbe Hartley. Annyira nem éreztem azt, hogy kicsit is hasonlítana az ő dolga Elláéval. Az elején annyira hangoztatták, hogy jaj mivel HarHar egyedül él, ezért tök olyan, mint Ella. Nem. Szögezzük le, hogy Ella mindig is szegény körülmények között élt és nehéz élete volt, Hartley csak hülyeséget csinált és haragszik rá a családja, de amúgy egy gazdag családból származik. Valahogy nekem nem nőtt meg a szemembe, nem volt különleges. Átlagos volt minden tekintetben. Egyedül annyiban volt más, hogy nem volt olyan, mint az Astoros lányok. Ettől függetlenül aranyos volt az évődésük Eastonnal és örültem, hogy végre megtalálta a másik felét is, akivel nem csak lefeküdni akar, hanem barátja is szeretne lenni. Ez pedig egy hatalmas dolog volt. Talán ez volt a legjobb része a könyvnek.

 Akit viszont egyszerűen megutáltam az az ikrek barátnője Lauren. Borzalmas az a nő és a legszörnyűbb, hogy a végén azt se tudta, hogy melyik sráccal történt a baj. Iszonyú szerencsétlen. Egyszerűen nem értem, hogy viselik el őt, vagy egyáltalán miért. Én már páros lábbal basztam volna ki, ha az öcséméknek ilyen nőjük lett volna, de tényleg.

Egyben az egész:

Összeségében nagyon szerethető volt a könyv és a végefelé egész sok minden kiderült, ami miatt még HarHarra is másképp néztem, hisz azért valljuk be az apja elég durva. Viszont a vége valami borzalmas volt. Most komolyan? Függővég? Én azt hittem, hogy kapunk egy lezárást vagy valami, de ez komolyan minden számításom felülmúlta. Nem akarok nagyon belemenni a végébe, de pls ha valakivel kitudom beszélni, írjon már egy üzenetet, mert komolyan tönkretesznek a Royalok vagyis nem, ez most nem igazán ők voltak, hanem az írónők. Szóval tönkretesz ez az író páros. 

Kedvenc idézetek:

– Nem vagyok alacsony.

– Tényleg? – nézek le rá felvont szemöldökkel.

– Tényleg – tart ki az állítása mellett. – Csak függőleges irányban hátrányos helyzetű.

– (…) Teljesen odáig vagy értem. Csak csettintenem kell, és ma este már ott smárolunk a kanapédon.

– Há! Inkább smárolnék azzal a lámpával – mutat az utcalámpára a sikátor végében.

– Fúj! Tudod hány mocskos kéz fogdosta már azt az oszlopot?

– Valószínűleg annyi, amennyi téged is – vigyorog elégedetten a visszavágástól.

Odafurakszom a pulthoz, és leteszem a kártyámat.

– Három jegyet kérek – mutatok még Ellára és Valra.

– És velem mi lesz? – rikoltja az álbarátnőm.

Hátrapillantok a vállam fölött.

– Az apádnak egész autógyára van. Ki tudod fizetni a sajátodat.

A zene teljesen kitölt, minden más zajt elcsendesít bennem, a szívem egyre nagyobbra duzzad, míg végül már semmi sem marad belőlem, csak a fülem és a lelkem.

Van benne valami, amitől boldog vagyok, ha a közelében lehetek.

Ha megszeretnéd rendelni akkor:

Libri

Bookline

Könyvmolyképző

Köszönöm, hogy itt jártatok.

Xoxo, Patti 😊


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.