Sienna Cole - A bosszú arcai (Ígéret - sorozat 3.)





„Igaza volt: a jelvény olyan, mint egy tetoválás… – évődött –, nem lehet csak úgy megszabadulni tőle.





Személyes véleményem:

Nagyon szeretem Sienna könyveit. Bár elég nagy szó, de szerintem ő az egyik legjobb magyar írónő. Zseniálisan ír. Úgy tudja csavarni a szálakat, hogy az valami lenyűgöző. Az ígéret-sorozat már az első részével magával szippantott aztán valahogy úgy eltel az idő, hogy egyszerűen el is felejtettem, hogy közben kijött a második rész, egyszerűen csak szembejött a harmadik, hogy akkor ő már itt van és olvasható. Így egyértelmű volt számomra, hogy akkor most már muszáj folytatni. A két könyvet másfél hét alatt elolvastam, így a májusi zárás forgatagában emiatt azért ez nagy szó. Szerintem ez mindent elmond arról, hogy mennyire jó volt ez a két rész is. (A másodikról is érkezni fog az értékelés hamarosan).

Magáról a történetről:


A harmadik rész ugyanott folytatódik, ahol a második abbamaradt. Nicoholas Benning visszakapta egyetlen fiát, de az egész ügy még nem ért véget. Hisz a feleségének továbbra sincs nyoma és ők sincsenek biztonságban. A titokzatos banda még mindig az ő tönkretételét szeretné és a gyermekei is veszélyben vannak, hisz egyértelmű, hogy egyszer még eljönnek az ifjabb Nickért.

A rendőrség duplaerőt mozgósít, hisz most már őket is elég nagy figyelem övezi. Most már muszáj valamit felmutatniuk és több hibát nem követhetnek el. A nyomás egyre nő, közben pedig Saunders nyomozónak egyéb problémákkal is megkell küzdenie, hisz az előző részben nem mindig hozott olyan döntéseket, amikkel a főnökei egyetértenének. Ezenfelül a titokzatos hacker felnyittatott vele egy újabb aktát, amit nem igazán sikerült még lezárni és Missy Jones halála is újra előtérbe került. Így Joycenak két ügyben is nyomoznia kell.

A nyomás nagy, a titok pedig rengeteg vajon, hogy fog ezzel megbirkózni Saunders hadnagy? Közben kap egy segítséget is, hisz a játékba beszáll az FBI is és velük együtt bekerül a képbe Wade Nelson profilozó nyomozó is. Neki pedig minden vágya, hogy rájöjjön ki az a férfi vagy nő, aki az egész mögött áll és zsinóron rángatja őket, a médiát és lassan az egész világot. A titokzatos hecker közben egy új játék színteret is nyitott, melynek főszereplője Joyce lett. Morzsákat ad neki, melyeket nem hagyhat figyelmen kívül, hisz, ha nem foglalkozik vele akkor az ő családja is veszélybe kerül.  Vajon, hogy kerül ki ebből Joyce Saunders hadnagy?

Egyben az egész:

A bosszú arcai újabb izgalmakat rejteget a számunkra. Egyre több dolgot tudhatunk meg a múlt eseményeiről és közben néhányat új szemszögből is megvizsgálhatunk. A titokzatos hecker közben egyszerre lett szimpatikus és a világ legrosszabb embere is számomra, hisz talán a segítségével kiderülhet, hogy pontosan mi történt Missyvel, ami már az eleje óta foglalkoztat mindenkit. Érdekel, hogy milyen embernek kell lennie annak, aki ezt az egészet ennyire profin véghez tudja vinni és kíváncsi vagyok, hogy mi lesz majd az a hiba, ami miatt mindent elbukik, mert remélem lesz ilyen.

Sienna most is hozta azt, amit az olvasók számára a neve jelent. Profizmust. Egy mesterien megírt könyvet hozott nekünk, mely egyet jelent azzal, ha leveszel a polcról egy Sienna könyvet akkor tudod, hogy bármilyen napod is van, ez lesz az, ami elfeledtet veled mindent. Jót is és rosszat is. Ez lesz az, amit a legnagyobb fáradtság mellett is olvasni fogsz, hisz annyira fent tartja az érdeklődést, hogy tudni szeretnéd mi lesz a vége.

 

Ha megszeretnéd rendelni Katt ide!

Köszönöm, hogy benéztetek,

Xoxo, Patti 😊


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.