Már csak pár nap és nálunk is elérhetővé válik a Disney+

 


Már biztosan mindenki hallotta, hogy június 14-én a Magyarországon is megjelenik a Disney+, amely több mint 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív, saját gyártású alkotással készül a hazai indulásra. A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen, 4K videóminőségben, bizonyos filmek esetében.

 

A felhasználók ezen kívül akár hét különböző profil közül is választhatnak, így, ha megosztjátok a családdal akkor akár mindenkinek lehet saját profilja.

 

Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít. 

Ez külön öröm szerintem a szülőknek, talán kevésbé kerülnek olyan tartalom közelébe, ami nem igazán nekik való. 

Ezek a Disney 2022.06.07.-ei közleményéből derültek ki.

 

Az előfizetők már a június 14-ei indulástól megnézhetik a „Boba Fett könyve” és „A mandalóri” mindkét évadát. Emellett a Disney+ lesz az otthona a teljes Skywalker-szagának, hiszen a Star Wars mind a kilenc részét nézni lehet majd a szolgáltatáson.  A szuperhősök rajongói sem lettek elfelejtve, hisz szintén már az indulástól több mint 40 Marvel-filmhez férhetnek hozzá, köztük az Oscar díjra jelölt „Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája", az „Örökkévalók", a „Bosszúállók: „Végjáték" és a „Marvel Kapitány" filmekhez, ezeken felül több mint 40 Marvel-sorozathoz; így például a „Holdlovag", a „Loki" és a „WandaVízió" is elérhetővé válik az előfizetők számára.   

 

Az előfizetők számára szintén elérhető lesz több mint 300 Disney és Pixar alkotás, köztük a teljes „Toy Story", a „Lelki ismeretek" és a „Luca”; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas „Encanto”; valamint az Oscar-díjas „Szörnyella”, ezenkívül a klasszikusai mellett – mint a „Hamupipőke “, az „Aranyhaj és a nagy gubanc “, „Demóna”, „A Hercegnő és a béka” és „A kis hableány “– a legújabb kasszasikerek is elérhetőek lesznek. Ezek közé tartozik a „Raya és az utolsó sárkány” vagy a „Mulan (2020) “. A Disney csatorna több száz sorozata, rövidfilmje és különkiadása is elérhető lesz, köztük a „Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai” és a „Phineas és Ferb“.

Az előfizetők olyan tartalmakkal is találkozhatnak majd, mint például a saját gyártású vígjátéksorozat, a „Gyilkos a házban”, a „Pam & Tommy”, a „The Kardashians”, a „Királynők” és a Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével érkező „Halál a Níluson” című thriller. Ezek mellett, az előfizetők olyan klasszikus sorozatok évadjait is megtekinthetik, mint „A Simpson család”, „A Grace klinika” vagy a „Feketék fehéren”.

 

A rajongók június 13-a éjfélig, egy exkluzív bevezető ajánlat keretében regisztrálhatnak Magyarországon a Disney+ előfizetésre, amelynek a díja 19 890 Ft.

 

A Disney+ indulásakor, június 14-étől, érvényes standard árakat havi 2490 forintban, az éves előfizetést 24 900 forintban állapították meg. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.