Értékelés: Baráth Viktória - A főnök : A fogság gyönyöre

 




Igen, megváltoztam. Olyan ember lettem, aki már tudja, hogy mi is az igazán fontos. Aki meg tudja különböztetni a valódit a hamistól. Aki megjárta a poklot és a mennyet is. Aki tudja, hogy a jók nem mindig jók, és a rosszak nem mindig gonoszak.”




Személyes véleményem:

Aki ismer engem az tudja, hogy soha nem olvasok újra könyvet, mivel tudom a sztorit és egyszerűen onnantól nem köt le, mivel pár oldal után úgyis eszembe jut az egész és onnantól kezdve elvesztem az érdeklődésemet. Viszont nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen lesz az új átírt változat. Így megnéztem, hogy vajon Viki könyvei mennyire kötnek le második olvasásra és megkell, hogy mondjam kellemesen csalódtam. Imádtam egyszerűen újra ugyanazt azt érzést éreztem, amit első olvasáskor is. Újra velem volt Ryan, Ana és Oliver. Na meg persze Rick. Egyszerűen visszacsöppentem a főnök világába és újra elvarázsolt, ahogy első alkalommal is.

Magáról a könyvről:

Ana Moreno, a lány, akinek csak annyi problémája van, hogy az esti partyra mit vegyen fel, milyen legyen a frizurája vagy éppen melyik ékszer illik a legjobban a ruhájához. Egészen addig míg egy fontos eseményre igyekezve vőlegényébe a benzinkúton bele nem kötnek és Anat elrabolják.

A lány Ryan pincéjébe került, ahol napokig éheztették és borzalmas körülmények között tartották. Egyetlen kérdésre kellett volna felelnie, ami nem más volt, mint, hogy hol van a vőlegénye Frank? A lány persze nem tudta mi történik, hogy hova csöppent és Ryan arra is rájött, hogy a lány apja sem fogja visszafizetni azt a pénzt, amit Frank lenyúlt tőle és elbukott. Így rajta maradt egy hasznavehetetlen nő és a pénze sem lett meg. Ryannek döntenie kellett, hogy mi legyen a nővel és hogy oldja meg ezt a problémát.

Ana egy elkényeztetett lányból lett egy belevaló csaj. Az első oldalakon még nem hittem volna, hogy túléli azt, ami vele történik, de ahogy telt az idő úgy fejlődött ő is. Az olvasó számára kiderült, hogy a lány nem egy buta liba, hanem egy okos, tökös lány, aki roppant jól tud alkalmazkodni és rettentő jól áttudja látni a helyzetet, amibe éppen kerül.

Ryan pedig, hát aki olvasta már a Főnököt annak csak elég annyit mondanom, hogy ő Ryan, aki pedig nem ismeri annak pedig muszáj megismernie őt. Ryan bár egy kőszívű, erőskezű drogbárónak tűnik mégis hatalmas szíve van, ha valakinek engedi, hogy megismerje őt. A férfinek elég nehéz gyerekkora volt. Iszonyú nagy traumát kellett átélnie és az utcán belecsöppent abba a világba, ahol most van. De bár azt hitte, hogy tárt karokkal várják mégis újra csalódnia kellett abba az emberbe, akiben akkoriban a legjobban megbízott. Így megtanulta, hogy az életben senkire nem számíthat és ez tette őt ilyenné, ezért lett ennyire kemény. Egy olyan világban él, ahol mindennaposak a hátbatámadások, ahol bármikor fegyvert szoríthatnak a fejedhez és közben a drogelhárítás is azon van, hogy minél gyorsabban felszámolja üzelmeit.

Szóval nem egy könnyű világban él és jött egy nő, aki felforgatta a világát, hogy ebből mi lesz? Hát zűrzavar, hátba szúrások, balhék és szenvedély.

Egyben az egész:

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Viki az ország egyik legjobb írója. Mindennek utánajár és ehhez mérten írja meg a könyveit. Nem pedig csak hasraütésszerűen, hanem szeretné, ha valóságalapja is lenne. Úgy forgatja a szavakat, hogy az olvasó figyelmét biztosan fenntartsa. Így második olvasásra is ott volt bennem az érzés, hogy bár tudom mi lesz a vége mégis tovább kell olvasnom. Ezt pedig még sosem fordult elő. Emiatt is gondolom, hogy Viki írói képességei lenyűgözőek. 😊

Ha megszeretnéd rendelni Katt ide! 😊

Köszönöm, hogy benéztetek,

Xoxo, Patti 😊


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.