Értékelés: Tillie Cole - Raze: Letarol

 

„Egymásnak voltak teremtve, egy fiú és egy lány, két szív kettészakítva, messze egymástól – idegen földeken, magányosan. Mert Isten tudni akarta, hogy az igaz szerelem kiállja-e a próbát. Látni akarta, hogy a két meghasadt szív újra egymásra tud-e találni, annak ellenére, hogy kevés esély volt rá. Évek teltek el. Mindketten szenvedhettek. Mindketten szomorúak lehettek, de egy napon, amikor a legkevésbé számítottak rá, egymás útjába kerülnek. Csak az a kérdés, hogy felfogják-e ismerni a hiányzó lelküket? És vissza találnak-e az                                                                                      igaz szerelemhez…?”


Személyes véleményem:

Egyszerűen imádtam. Mikor megérkezett a könyv annyira nem voltam biztos, hogy ez az én könyvem lesz, de első oldalaktól kezdve szerelem lett. Kisa és Luka szerelme évek múlva is lángol, még akkor is, ha szunnyadnia kellett sokáig. A könyv tényleg a legjobb kategóriába van, hisz ez igazán megrázó lesz, tele brutalitással és kegyetlenséggel.

Magáról a könyvről:

Már az elején megismerkedünk a 818-as fogollyal, akinek alig vannak azelőttről emlékei, mielőtt erre a brutális helyre került volna. Itt ölni tanítják az embert és ha nem ölsz akkor téged ölnek. Nincs más szabály csak ez. A férfit csak a bosszú tartja életben, hogyha egyszer kijut innen akkor megbosszulja azt, hogy az egész életét tönkretették. Végül sikerül. A rabok fellázadnak és az őreik ellen fordulnak. A 818-as kijutott azzal az emberrel együtt, akinek valamilyen szinten még az életét köszönheti. A 362-es volt, aki felíratta vele azt a nevet is, aki miatt idekerült. A férfi pedig nem más, mint Alik Durov. A férfi elindul, hogy teljesítse a bosszúját.

A másik főszereplőnk Kisa Volkova. Kisa nem más pedig, mint a New York-i orosz maffia egyik vezetője, sőt az elsődleges vezetője. Az orosz maffiát három ember irányítja és Kirill Volkova az egyik. A lány védelem és csillogás alatt éli életét, mégis börtönben tartózkodik. Hisz a lány jegyben jár, Alik Durov-val, aki egy másik vezetője a maffiának. Régen a három vezetőnek három fia volt. A fiuk barátok voltak és úgy volt, hogy Kisa bátyja fogja örökölni a vezetésben lévő hatalmat, de a másik vezetőjének a fiával együtt elhunyt. Így az örökös Alik lett és megszerezte magának azt, amit gyerekkora óta akart, Kisa-t.

A férfi erőszakos, a lányt is bántja, de sok választása nincs. Tartozni szeretne valakihez és az igazszerelme Luka meghalt. A szerelme, aki elvileg megölte szeretett bátyját. A lány a mai napig nem hiszi el, hogy képes volt erre és a mai napig siratja szerelmét, a vőlegénye bánatára.

Kisa, hogy bűneit meggyónja a templomi csapattal együtt a szegényeknek visz ételt és ekkor találkozik Razel, aki nem más, mint a 818-as fogoly. A férfi a lány segítségével bejut a barlangba, ahol Alik is mérkőzik és aminek ötszörös bajnoka. A két férfi egyáltalán nem kedveli egymást, a lány pedig egyre jobban vonzódik Razehez. 

Egyben az egész:

Egy brutális történet erőszakról, szerelemről és a végzetről. Három barát mely már soha többet nem lesz együtt. Egy testvér, kit már sosem ölelhetünk át. Egy szerelem melyet azt hittünk már elveszítettünk. Kisa önmaga szelleme lett, mióta Luka meghalt. De vajon helyére kerül minden és mindenki? Vajon mindenki megkapja méltó büntetését és a szerelem végül győzedelmeskedik? Ezt már csak a könyvből tudhatjuk meg.

Tillie Cole újra egy szívfacsaró történettel érkezett és forgatta fel az életünket. Megmutatott egy szerelmet, melyet mindenki megérdemel, mely mindenkinek jár. Ezenkívül megmutatott egy olyan szerelmet is, melyet egy lánynak soha nem kellene megtapasztalnia. A maffia sosem volt a happy endek világa. A halál veszi mindig körül, de az igaz szerelem mindent legyőz.

Ha megszeretnéd vásárolni katt ide!

Köszönöm, hogy benéztetek,

Xoxo, Patti 😊


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.