Értékelés: Kennedy Ryan - Blokkolt dobás

 

Fotó:Pinterest

„A tárgyalástechnika egyik fontos alapszabálya: tudd, miről vagy hajlandó lemondani, mielőtt nekilátsz. Egyvalamit biztosan tudok: erről nem vagyok hajlandó lemondani.”

 

Fülszöveg:

ELLENSÉGEK VOLTAK, ÉS EGYMÁSBA SZERETTEK -

önálló szerelmi történet a második esélyről a sportmenedzsment gyilkos világából.

JARED

Ha annyi dollárom lenne, ahányszor a szívem kihagyott egy ütemet Banner Moralestől... A szívem, amiről mindenki azt hiszi, jégből van. A haragja... izgató. Minden pillantásától, ahogy szikrát szór a szeme, és minden fogcsikorgatástól... Nos, gondolom, sejted. Ha annyi dollárom lenne, ahányszor helyrerakott, még gazdagabb ember lennék. Sikeres sportügynök vagyok, mert azt feltételezem, hogy a "nem" azt jelenti, hogy még átgondolod. Biztos vagyok benne, hogy azt akartad mondani, hogy "Rögtön jövök!". Azt mondják, még a gazdag pasik sem kapnak meg mindent, amit akarnak, de ők nem tudják, mik a játékszabályok. A trükk az, hogy hagyni kell, hadd találgassanak. Vegyük csak Bannert! Azt hiszi, nyerni fog, de ebben a játékban? Hiszen azt sem tudja, hogyan kell játszani.

BANNER

Ha annyi dollárom lenne, ahányszor Jared Foster összetörte a szívem, pontosan egy dollárom lenne. Egy éjszaka. Egy hatalmas baklövés. Egy dollár... Részemről ennyi. Továbbléptem. Sikerre leltem egy férfiak uralta területen. Mindent, amire képesek, én jobban csinálok náluk. Övék lehet a terület, miközben én bevállalom a dobásokat, és blokkolom másokét, ha muszáj. És Jarednek van képe azt gondolni, hogy kap egy második esélyt? Ne már! Ülj le szépen! Ülj, ahova csak akarsz! Én addig pont levegőnek nézem a pasit, aki az érzéki vonásaival mintha az álmaimból lépett volna ki. Ó, én nem mondom, hogy ez egy diadalmenet. De enyém az az egy dollár, és Jared nem fog megszerezni.

"Az első szó, ami eszembe jut, az az, hogy... Erős... Ha érzelmekkel teli

romantikus regényt keresel, vagy egy olyan szerelmi történetet, ami

minden lépésnél próbára tesz, ez legyen a következő könyved."

Shayna's Spicy Reads

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?

Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

18 éves kortól ajánljuk!

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.

Oldalak száma: 515

Borító: KARTONÁLT

Súly: 458 gr

ISBN: 9789635617746

Nyelv: MAGYAR

Kiadás éve: 2021

Árukód: 2753246 / 1203842

Sorozat: RUBIN PÖTTYÖS

Fordító: Rácz Kata

Személyes véleményem:

Végre sikerült a második részt is befejeznem. Őszinte leszek az első rész felülmúlhatatlan, de azért ez sem volt rossz. Már nagyon kíváncsi leszek a folytatásra. Jared és Banner kapcsolata érdekes volt. Jó volt látni, hogy hogyan kezdődött az ismertségük és hogy mi váltotta ki ezt a feszült légkört közöttük. Banner nem kifejezetten az a lány volt, akiért a pasik rajonganak és ezt ő is tudta. Jaredet pedig pontosan annak a srácnak képzelte, akit nem érdekel egy olyan lány, mint ő. A történtek súlya miatt pedig el is hitte, hogy egy Jared-féle pasinak nem kell egy magafajta lány.

Magáról a könyvről:

A két főszereplőnk még az egyetemről ismerik egymást, hisz csoporttársak voltak. Ban már az első percben szerelmes lett a srácba, aki ceruzát kért tőle. Jared pedig csak sokkal később vette észre az eszes lányt.

Banner nem éppen egy számjegyű méretet hord, viszont rendkívül jólelkű és roppant okos leányzó, aki több-nyelven is beszél. Szerintem az ő korában ez kimagasló teljesítmény. Ő mégsem érzi azt, hogy elég lenne, mert nem az a Cindy-féle lány, akiről a pasik álmodnak. Az álmai pasija pedig Jared. Gazdag, jóképű és művelt ugyan miért akarná pont őt? Amit viszont nem tud, hogy Jaredet nem az érdekli, hogy milyen a kinézete, hanem hogy milyen a lelke. Mégis történik egy hiba és elsodródnak egymástól. Bár egy porondon mozognak mégsem baráti a viszonyuk. Szimplán illedelmesen köszönnek, de Jared nem adja fel eltökélte, hogy megszerzi a lányt, aki jelenleg másnak a párja és hogy ebből mi lett? Hatalmas nagy kavarodás, titok, félelem. Szóval izgalmakkal teli volt a könyv.

Egyben az egész:

Bár az első rész színvonalát nem ugrotta meg, de mégis egész jó történet volt. Remélem a folytatás még jobb lesz. Az is olyan emberekről fog szólni, akiket kedvelek, így nagyon várom, hogy mit fog kihozni belőle.

Köszönöm, hogy benéztetek.

Xoxo, Patti 😊


 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.