Cover Reveal - On Sai: Vágymágusok 2.- A két herceg + Exkluzív idézetekSziasztok,

Ma egy újabb borítóleleplezéssel érkezem. Megígértem már párszor, hogy jóval aktívabb próbálok lenni, most pedig rengeteg mindennel készülök. Remélem ti is örültök neki, hogy visszatérek, és újra itt lesztek velem. Most pedig fogadjátok sok szeretettel On Sai írónő legújabb könyvének borítóját, de előbb egy-két tudnivaló az írónőről. 😊

A SZERZŐRŐL

Varga Bea (On Sai) író, szerkesztő, viselkedéselemző.  A Könyvmolyképző Kiadó tehetséggondozási projektjét, az Aranymosást vezeti. Sokféle témája van, szeret írni gyerekeknek, kamaszoknak, felnőtteknek egyaránt. Eddig tizenhárom kötete jelent meg, legsikeresebb az Apa, randizhatok egy lovaggal? Regény. Népszerű író, aktív és lelkes olvasótábor kíséri.

Facebook: on.sai.regenyek

                                                                          Wikipédia: Varga Beáta

Most pedig nézzük a második rész fülszövegét…

FÜLSZÖVEG:

Bálok, titkok, szívdöglesztő mágusok…

Rianna izgatottan várja a gyógyítók vizsgáját, és azt, hogy bejusson vele a könyvtárba, ám az események nem várt fordulatot vesznek. Valami zajlik a háttérben, aminek hatására Lidérc különösen kezd viselkedni.

Közben Erdon herceg hazafelé tart a sereggel, és Delonnal, az éles eszű, jóképű gyógyítóval. Rianna egyre nagyobb veszélybe kerül, és minden vágya, hogy visszacserélje magát az öccsével. Ám közben egyre több furcsaságra felfigyel. Mit titkolnak a háborúról a vezetők?

Rianna megpróbálja kideríteni a tűztojások titkát, és azt, milyen múltbeli sötét árny nehezedik a rémálmokkal küszködő, vonzó hercegre.

Miközben tart a katonai kiképzés, őket figyeli az élő vár, egy szélszörny, és ki tudja még, mi minden más.

„Pusztulj, vagy szeress”,

a természet csak ezt a két utat ismeri, és ha nem vigyáznak, nagyon is lelkesen segít mindkettőben.

Éld át izgalmas és mágikusan érzéki kalandjait!

Nektek is legalább annyira felkeltette a figyelmeteket, mint nekem? Remélem, már nagyon várom, hogy végre olvashassam. De nem is húzom az időt, lássuk amiért ide kattintottatok.😊

Ezenkívül a kiadótól kaptunk pár exkluzív idézetet is. Gondoltam ennek is örülnétek. Hisz ki ne szeretne pár részletet olvasni a könyvből, nem? 

EXKLUZÍV IDÉZETEK

„A szája íze szinte szétolvadt a számban. Nemcsak a testét, de a lelkét adta, egy pimasz herceg lelkét, aki távoli tájakról, forró, fülledt földekről, tengerillatú hajókról hazatalált, hogy csókomban otthonra leljen.”

„Lidérc megszívta az ujjam, és úgy nyílt meg a mágiám előtt, mint ahogy viharvert virágbimbó a napfény csalogatóan forró csókjára.”

„…megjelent két láb, és egy felsőtest, ami határozottan Lidércben folytatódott. Máris puhán lehuppant a földre. Pontosan úgy éreztem magam, mint egy meztelen szűzlány, akire fürdés közben tör rá a hercege. A balladákban bezzeg ilyen soha nem történhet!”

 

Ha kedvet kaptatok az olvasásához, akkor katt a linkekre. Nem fogjátok megbánni.


MOLY - Tedd a várólistádra!

Köszönöm, hogy benéztetek.

Xoxo, Patti! 😊

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.