Értékelés: Marni Bates - Rocksztárt kaptam karácsonyra

Fülszöveg:

Holly előre tudta, hogy nincs az a hatalmas óceánjáró, ahol nyugiban átvészelheti a családi karácsonyt. Mert hiába a képeslapra kívánkozó táj, ha ott van két szörnyeteg unokatestvére, akik mindjárt első este kiutálják a közös kabinból. A tengeribeteg Holly így kénytelen beosonni egy vadidegen fürdőszobába, ahonnan kilépve két dologgal néz farkasszemet: a világ legdögösebb pasijával és egy paprikaspray-vel. Kár, hogy ez utóbbit a magát Nicknek nevező srác nem fél használni…

Amikor később Holly elhagyná a kabint, legnagyobb megdöbbenésére sikoltozó tinicsajok állják útját. Mert Nick valójában Dominic Wyatt, az őrülten népszerû ReadySet dobosa.

Az internetre pillanatok alatt felkerülnek a kettőjükről készült botrányos fotók, amik veszélybe sodorják az együttest. Dominic ezért ráveszi Hollyt, hogy a hajóút idejére játssza el a barátnője szerepét. A kamu kapcsolattal csak-csak megbirkóznak, na de a valódi érzelmekkel…

Kiadó: MÓRA FERENC IFJÚSÁGI KÖNYVKIADÓ ZRT
Oldalak száma: 304
ISBN: 9789634151357
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve:2015
Sorozat: LOL KÖNYVEK
Fordító: Zalotay Melinda
A sok könyv után, amihez mostanában szerencsém volt, most inkább egy könnyedebbet szerettem volna olvasni. Erre tökéletesnek találtam ezt a könyvet. Nem zsúfol túl infókkal és tényleg egy aranyos kis történet. Holly és Dominic története a maga módján varázslatos és nagyon imádni való.

„Azt hiszem, kevés lány mondhatja el magáról, hogy karácsony előtt szobafogságra ítélik, amiért egy csapat kisgyerek szeme láttára felpofozta a Mikulást egy bevásárlóközpontban.”

 Holly élete nem fenékig tejfel. Szülei meghaltak kiskorában, így gyermek kora óta nagyapja neveli, tisztességben és boldogságban. Viszont nem mindig lehet minden pozitív. Holly karácsonyi hajóútra indul a nagypapájával és az unokatestvére családjával, mivel ott ünneplik, majd a nagypapája szülinapját. Nick pedig pihenni megy a hajóra, mert a sok koncert és interjú már teljesen kikészítette. De történnek dolgok, ami miatt sajnos ők ketten egy kabinba lesznek, majdhogynem bezárva. Ennek fényében iszonyú sok párbeszéd lesz, amik a két karakter jelleme miatt iszonyú vicces és pattogós. A különbségeik is előjönnek, és most nem arra gondoljunk, hogy Nick híres, Holly pedig nem, hanem személyiségükre.

„– Ó, persze, látszik rajtad, mennyire szenvedsz. Egy gyönyörű szőke csajjal smárolni egy szép nagy hajón… iszonyú nehéz lehet.
Na erre csak néztem.
– Gyönyörű szőke csaj? Kiről beszélünk? Biztos, hogy Katasztrófa Hollyra gondolsz?
– Jó, nem egy szépségkirálynő-típus… de nagyon dögös lány. Nem nehéz elképzelni őt a csíkos ingedben… és csak abban.
– Na jó, fogd be! Elegem van belőled!
Tim és Chris összenéztek.
– Szóval igazából tetszik? Mármint romantikus értelemben, meg minden?
Hangosan felnyögtem.
– Most komolyan, muszáj ezt, srácok?
– Ó, a mi kis Domunk belezúgott Hollyba! Hát nem édi?
A fenébe.
– Csak hiszitek – mondtam. – Kedves lány. Ennyi.
Chris somolygott.
– Akkor ha vége ennek az egésznek, elhívhatom randizni?
Kedvem lett volna képen törölni a legjobb barátomat.
– Nem.”
Viszont Holly két unokatestvérét szinte gyűlöltem. Feltudtam volna akasztani őket vagy megfojtani egy kanál vízbe. Iszonyúan csúnyán viselkednek Hollyval és mindig kihangsúlyozzák, hogy árva. A küllemére és a nem éppen menő ruházatára is mindig megjegyzést tesznek. Szóval elég unszimpatikus szereplők. Holly legjobb barátnője olyan semleges volt számomra, így nem sorolom sehova. Viszont a másik két csapattagok a Readysetből Timet és Christ pedig szerettem, még ha csak ritkán bukkantak elő, soha egy szóval se bántották Hollyt és persze nekik is volt humorérzékük. Ezt bírtam a legjobban, a könyvben. Minden oldalon találtam valamit, ami mosolyra késztetett.

Köszönöm, hogy elolvastátok, Patti. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.