Értékelés: Robin Perini - Elfeledett hagyaték

 


„Nekem nem tökéletes nő kell, akinek nincsen semmi baja, aki mindig biztos abban, hogy mit akar. Nekem olyan kell, akivel megoszthatom az életemet. Aki a támaszom, amikor nincs erőm, aki szeret, amikor kételyek kínoznak. Akivel az egész világgal szembe tudunk szállni.


Fülszöveg:

Elfeledett ​titkok. Elfeledett hazugságok. Egy családi hagyaték… Egy mindenre elszánt gyilkos.

A wyomingi Singing River kieső részén egy házaspár tűzvész áldozata lesz, ami elpusztítja eldugott hegyi otthonukat is.

Mindenki úgy gondolja, hogy tragikus baleset történt – kivéve az FBI profilozóját, Riley Lambertet. Ő nincs meggyőződve erről, ahogyan vőlegénye, az exkommandósból lett seriff, Thayne Blackwood sem. Amikor felfedezik, hogy a pár lánya eltűnt, Riley-t megrohanják a sötét emlékek a saját nővére elrablásáról. Ő és Thayne tudják, hogy sürgősen meg kell találniuk a lányt – mielőtt túl késő lenne.

A hajsza az ismeretlen támadó után a megtévesztések és az eltitkolt múlt valóságos útvesztőjén keresztül vezet. Riley és Thayne veszélyt veszély után hárítva kusza nyomok hálóját követi, amelyek egy elfeledett titokhoz vezetnek. De halálmegvető nyomozásuk túl közel hozza az elborult gyilkost az otthonukhoz.

Vajon meg tudják menteni azokat, akiket szeretnek, és meg tudják állítani a gyilkost, mielőtt kifutnak az időből?

Éld át az izgalmait!

Személyes véleményem:

Az első részt is nagyon szerettem és ezt is imádtam. Robin Perini egy remek írónő és alig várom, hogy több könyvét is elolvashassam, hisz lehengerlőek. Nagyon szerettem volna, ha megtudom mi lett az elsőrészben megismert szereplőkkel, így imádtam, hogy kaptam róluk infót és még mindig ennyire imádom őket. Főleg Maddisonra voltam kíváncsi, hogy 15 év bezártság után, hogyan tud szocializálódnak és a szülei, hogy tudják kezelni a helyzetet.

Magáról a könyvről:

Riley Lambert a csodálatos megmentő akciója után, az FBI visszahívja, hogy segítsen megoldani egy ügyet. Ennél kiderül, hogy a lányra nagyobb szükség van, mint azt bárki is gondolhatta volna. Riley újra azt érzi, hogy hazatért. Hisz bár megint nagyon beleviszi az érzelmeit mégis nála jobban senki nem tud belelátni az elkövetők fejében, viszont a szíve visszahúzná Singing Riverbe, mivel ott várja a vőlegénye Thayne Blackwood.

Riley az FBI-os eset után visszatér, hogy eldöntse mi legyen. Továbbáll vagy itt marad

Thayne-el. De egy furcsa eset miatt megváltozik a prioritás. A wyomingi Singing River egy kieső részén egy házaspár háza leég és a pár bent ég. A lányuk viszont eltudott bújni, így füstmérgezéssel orvoshoz került. A kislány élethalál között van. Az esetet mindenki balesetnek gondolja, de Riley Lambert nem. Ő meglát valamit, amit mások nem és így gyilkosságként kezdik kezelni a dolgot.

Az események egymás után történnek és annyi minden kiderült a profilozásról, a nyomozói munkákról, hogy csak faltam a lapokat. Ezenkívül még nagyon sok minden kiderül. Fontos szála a történetnek a Blackwood család. Ezenkívül pedig a szokásos esetek is előkerülnek a kisvárosban. Plusz még egy titok is melyet a Blackwood nagyi őriz.

Egyben az egész:

Egy krimi, mely közben családról, romantikáról és gyilkosságról szól. Egy krimi melyet nem fogsz tudni egy percre is letenni. Talán azért tetszik ennyire, mert bár krimi szál a fő része és akörül épül fel a történet mégis vannak könnyedebb részek, így nem lesz számomra túl ijesztő. :D

 

Köszönöm, hogy benéztetek. 😊

Xoxo, Patti. 😊


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.