Moziban jártam - Gyűlölök és szeretek

 


 

 

 

„– Senkin sem szabad átnézni, vagy elhitetni vele, hogy nem fontos.”

 

 

 

 

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából 17 ember nyerhetett jegyet, hogy a tegnapi Lurdyházban lévő vetítésen megnézhessék a Gyűlölők és szeretek című filmet. Végül 17 fő helyett 18 szerencsés lett, így ezt köszönjük a Kiadónak.

A filmre egy barátnőmmel mentem el, szóval végül egy csajos délutánt tartottuk, így munka után. Mondjuk azóta is bánom, hogy nem álltunk be a sorba popcornért, hisz előtte mekiztünk, de rólam tudni kell, hogy mindig éhes tudok lenni, főleg, ha várnom kell. :D

A film főszereplője Lucy Hutton és Joshua Templeman volt, akit Lucy Hale és Austin Stowell játszót. A film zseniális volt. Aranyos, vicces és persze romantikus, de hát egy ilyen típusú filmnél ez alap. A két főszereplőnk gyűlöli egymást. Nem szimpla gyűlölet, nem, egyszerűen ez az igazi utálat,
amikor már a másik lélegzete is zavar. A kollégáiktól folyamatosan jön panasz miattuk a HR osztályra, ők pedig mindennap ugyanúgy folytatják a párharcukat. Viszont most ügyvezetők lehetnek. Vagyis csak az egyikük, ami komoly küzdelmet jelent. Azt pedig tudjuk, hogy egy háborúban nem mindig a szív kerül ki győztesen. A csatározásuknak áldozataik vannak és előfordul, hogy saját maguk kerülnek csapdába. Szóval minden van ebben a filmben, ami egy kellemes kikapcsolódáshoz kell. Mivel a film hozta, amit kellett, sőt még a romantikus filmeket nem kedvelő barátnőmnek is tetszett, így tényleg bátran ajánlom megnézésre.

Ezek után pedig biztos vagyok benne, hogy a könyvet is megveszem, hisz tudjuk a könyv ezerszer jobb szokott lenni, mint a film. Tény, hogy vannak kivételek, de szerintem Sally Thorne írónő is tudja hozni azt, amit a könyvnek hoznia kell a filmmel szemben. Mivel én a filmes borítóval szeretném beszerezni, így picit még várnom kell, de remélem nem túl sokat, hisz a Könyvmolyképző kiadó már jelezte, hogy filmes borítóval is megjelenik a könyv. Szóval folyamatosan böngészem majd a Kiadó oldalát, hogy pontosan mikortól lesz beszerezhető.

Viszont, akik az eredeti borítóval szeretnék megvásárolni azoknak Katt:

Libri

Könyvmolyképző

Happily

 

Köszönöm, hogy itt jártatok.

Xoxo, Patti. 😊

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.