Cover Reveal - Livits Réka: Tangó, Berlin


Sziasztok,

Ma egy új, frissen debütáló Magyar szerző első könyvének borítójáról rántjuk le a leplet. Remélem már ti is annyira kíváncsiak vagytok rá, mint amennyire én voltam. 😊

A szerzőről:

Livits Réka első regénytrilógiáját 11 és 13 éves kora között írta – akkor még csak családjának és barátainak. Imádott képregényeket írni és rajzolni, írásaiban kedvenc karaktereit küldte kalandos felfedezőutakra a világ minden tájára.

Az iskola után tíz önkereső vándorév következett: élt Belgiumban, Dániában, Németországban, húszas évei elején a kommunikáció- és médiatudomány szakot rövid időre kecskefejésre cserélte, majd önismereti fókuszú, nemzetközi táborokat szervezett Svájcban, Portugáliában és Olaszországban hozzá hasonló, útkereső fiatal felnőttek számára.

Élete különféle helyeit és epizódjait a tánc, az írás és az alkotás szenvedélye szövi színes egésszé. Szíve csücske a tangó és a francia néptáncok. Temérdek, asztalfiókba tömködött történet, vers, novella után 2015-ben a világ elé tárta első regényét, a Három nap, három éjszakát, mely egy háromkötetesre tervezett sorozat első része. Tangó, Berlin című regénye a 8. Aranymosás Irodalmi Válogatón került a Rakéta projektbe.

Facebook oldal: https://facebook.com/livitsreka.iro

Írói oldal: https://mezitlab.wordpress.com/


Most pedig jöjjön a könyv fülszövege. :)

Fülszöveg:

Noémi barátjával, Félixszel költözik Berlinbe új munka, új élet, új élmények reményében. Azonban semmi sem úgy alakul, ahogy remélte. Félixszel eltávolodnak egymástól, és bizonytalanság és magány közepette az egyetlen kapaszkodónak egy különleges tánc tűnik: a tangó.

A tangón keresztül Noémi új embereket és új érzeteket ismer meg, kinyílik és megérti, őszintének kell lennie magával, felfedez magában egy olyan nőt, akinek titkos vágyaival eddig nem mert szembenézni.

Ahhoz, hogy megállja a helyét a nagyvárosban, Noéminek kezébe kell vennie élete irányítását. Csakhogy lelke mélyén a kontroll elengedésére vágyik, arra, hogy átadhassa magát a táncnak, a pillanatnak és valakinek, akiben tökéletesen megbízhat.

Az önfeledt áramlás vonzó, a céltalan sodródás viszont veszélyes. Vajon hol a határ?

Vajon mi bujkál a tangó érzéki, szenvedéllyel kecsegtető felszíne alatt? Megtalálja Noémi azt a testi-lelki intimitást, amire titkon vágyik, vagy az egész csak csillogó délibáb? Mit hoznak számára az ismeretlenek ölelései, kivel élheti át az igazi összeolvadás élményét? És mi történik, ha a zene véget ér?

Marad-e valami az egytáncszerelemből?

Engedd, hogy sodorjon a tánc, elbűvöljön ez a különleges út Berlinbe, önmagadhoz!


Remélem, már nagyon izgatottak vagytok, így nem is húzom tovább az időt. Lássuk a borítót. 😊

Ezenkívül a kiadótól kaptunk pár exkluzív idézetet is:

          #1

„– Hiszen abban a pillanatban nincs más, csak ő meg én – mondta. – És a zene. És a tangó. Arra a tandára ő életem férfija. Én pedig élete nője. Egytáncszerelem. Jön és megy. Szalmaláng az idő folyamában. Ám ettől még nem kevésbé értékes egy hosszútávú kapcsolatnál.”

 #2

„Észrevétlenül kerültem bele az áramlásba. Zene, tánc, tekintet, érintés, kapcsolódás, ölelés – sokféle ember kavargása valahol egy labirintus mélyén. Már nem számoltam a tandákat, az időérzékemet is teljesen elvesztettem.”

#3

„Hát nem így van ez az életben is? Először nekem kell önmagammal – a tengelyemmel, a központommal – kapcsolódnom, egyensúlyban lennem, éreznem a talajt a lábam alatt, hogy aztán egy másik emberrel tisztán tudjak kommunikálni. És kapcsolódni.”

Remélem kedvet kaptatok a könyvhöz.

Xoxo, Patti 😊


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÉRTÉKELÉS - Tomor Anita : Helló újra, kedves exem

ÉRTÉKELÉS - Jenny Han : A fiúknak, akiket valaha szerettem + nyereményjáték

Értékelés - Sara Shepard - Hazug csajok társasága

ÉRTÉKELÉS - Almási Kitti : Lezárás, Elengedés, Újrakezdés

ÉRTÉKELÉS - Erin Watt : Papírhercegnő ( A Royal család 1. )

12 számomra legjobb idézet Leiner Laura Bexi sorozatából *-*

Értékelés: Kathleen Glasgow - Girl in pieces - Lány, darabokban + nyereményjáték

TOP 10 IDÉZET: Csendes Nóra: Zápor utca

Értékelés: Sarah J. Maas: Köd és harag udvara

Számomra legjobb idézetek Borsa Brown Arab sorozatából.